Astrologian jatkokurssi – aspektit

120,00 

Lauantain 27.3.2021 aikataulu on klo 12-16 ja hinta yksittäisenä päivänä 50€.  Sunnuntain 28.3.2021 aikataulu on klo 10-17 ja hinta yksittäisenä päivänä 90€. Koko viikonlopun hinta on 120€. Hintaan kuuluu materiaalit ja tee/kahvitarjoilu. Kaikki hinnat sisältävät alv24%.

Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu. Maksu onnistuu myös kahdessa erässä.

Jos haluat osallistua vain toiselle päivälle tai tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

6 varastossa

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

MISSÄ:

Kurssi pidetään Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs). Tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Parkkipaikka on ilmainen.

Käsittelyyn pääsee tällä kertaa pääasteroidit (la) sekä planeettojen ja eri pisteiden väliset kulmat eli aspektit (su) sekä näistä muodostuvat suurkuviot.

Aspektit yhdistävät kahden eri planeetan/pisteen energiat avaten samalla yhä lisää sielusi suunnitelmasta. Aspektien kautta aukeaa mm. se, miksi joku tuntuu niin suunnattoman hankalalta kun taas jokin toinen osa-alue elämässä vaikuttaa sujuvan kuin itsestään. Päivän aikana käydään läpi myös suurkuvioita ja tutkiaan, mitä omilla kartoilla löytyy.

MITÄ KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

  • pääapektit
  • tärkeimpiä “pikkuaspekteja”
  • suurkuviot
  • pääasteroidit Vesta, Ceres, Juno ja Pallas Athene
  • Käydään läpi muutamia “pikkuasteroideja”, joita voi halutessaan karttaan lisätä
  • Harjoitellaan karttojen tulkintaa ryhmissä

Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu.

Jos olet käynyt tämän kurssin aikaisemmin ja haluat mukaan kertaamaan, niin kysy edullisempia kertaajahintoja!

Mukaan kurssille tarvitset muistiinpanovälineet, värikynät (päävärit riittää), kansio tai mappi papereille, eväät ja välipalat, rennot vaatteet ja villasukat. Myös oma vesipullo on hyvä ottaa mukaan.

PERUUTUSEHDOT:
– Varaathan kurssin sillä ajatuksella, että se on sitova päätös.
– Varauksen peruuttamisesta 21.3.2021 mennessä peritään 35 € kulukorvaus, loput kurssimaksusta palautuvat ilmoittamallesi tilille.
– Varauksesta peritään 50 % kurssimaksun arvosta, jos peruutus tapahtuu 22.-24.3.2021 välisenä aikana, loput kurssimaksusta palautuvat ilmoittamallesi tilille. Jos peruutus tapahtuu 25.-27.2021 välisenä aikana, kurssimaksua ei palauteta.
– Jos peruutuksesta ei ilmoiteta, kurssimaksua ei palauteta.
– Mahdollinen peruutus täytyy tehdä kirjallisena ennen kurssin alkua siitä sähköpostiosoitteesta, millä olet varannut kurssipaikkasi.
– Jos sairastut ja et pääse osallistumaan, sairastodistuksen esittämällä kurssista peritään vain yllämainittu kulukorvaus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologian jatkokurssi – aspektit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×