Astrologian jatkokurssi – planeetat

130,00 

Tämän kurssin päivämäärä on muuttunut ja siirtynyt myöhemmälle. Kurssi pidetään lauantaina 31.10 klo 10-17 ja sunnuntaina 1.11 klo 10-17. Viikonlopun hinta (la-su) on 130€ (alv. 24%). 

Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu. Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

Varasto loppu

Jaa:

Kuvaus

MISSÄ:

Kurssi pidetään Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs). Tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Jos kaunis sää suosii, voimme olla myös ulkona osan päivistä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Parkkipaikka on ilmainen.

MITÄ KURSSI PITÄÄ SISÄLLÄÄN:

Astrologian jatkokurssi – planeetat on jatkoa Astrologiaa aloittelijalle -viikonlopulle! Kurssin aikana käydään läpi

  • kaikki 10 planeettaa
  • kuun vaiheet
  • kartan hallitsija
  • kuun solmut
  • vertex -akseli
  • Chiron
  • Point of Fortune (onnenpiste)
  • Point of Spirit (hengenpiste)

Hintaan sis. runsas opiskelumateriaali, omat kartat + muuta syntymäkartan materiaalia, kahvi- ja teetarjoilu. Kurssipaikka varataan maksamalla kurssimaksu.

Maksu onnistuu myös kahdessa erässä. Jos tahdot maksaa kurssin erissä, niin otathan siinä tapauksessa minuun yhteyttä anne@tahtituuli.com.

Jos olet käynyt tämän kurssin aikaisemmin ja haluat mukaan kertaamaan, niin kysy edullisempia kertaajahintoja!

Mukaan kurssille tarvitset muistiinpanovälineet, värikynät (päävärit riittää), kansio tai mappi papereille, eväät ja välipalat, rennot vaatteet ja villasukat. Myös oma vesipullo on hyvä ottaa mukaan.

PERUUTUSEHDOT:

– Varaathan kurssin sillä ajatuksella, että se on sitova päätös.

– Varauksen peruuttamisesta peritään 20 € kulukorvaus, loput kurssimaksusta palautuvat ilmoittamallesi tilille.

– Varauksesta peritään 50 % kurssimaksun arvosta, jos peruutus tapahtuu 26.-31.10.2020 välisenä aikana, loput kurssimaksusta palautuvat ilmoittamallesi tilille. Peruutusmaksu on asetettu siksi, että olen ehtinyt tähän mennessä tehdä kurssimateriaalit valmiiksi, minkä tekemiseen menee aikaa ja materiaalia.

– Jos peruutuksesta ei ilmoiteta, kurssimaksua ei palauteta.

– Mahdollinen peruutus täytyy tehdä kirjallisena ennen kurssin alkua siitä sähköpostiosoitteesta, millä olet varannut kurssipaikkasi.

– Jos sairastut ja et pääse osallistumaan, sairastodistuksen esittämällä kurssista peritään vain yllämainittu kulukorvaus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Astrologian jatkokurssi – planeetat”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×