Saat lahjakortin tulostettavana pdf-tiedostona sähköpostiisi.  Voit lähettää sen säköisenä lahjan saajalle tai tulostaa vaikkapa kauniin kortin väliin.

Lue tarkempi kuvaus alta, jos sinua mietityttää, mitä Tähtituulen energiahoito on. Lahjakortti on voimassa 5kk.

55,00 

,

Lahjakortti energiahoitoon – etähoito

Lahjan vastaanottaja voi tilata tällä lahjakortilla itselleen ajan etähoitoon – en tee energiahoitoa toisen tilaamana ja hoidon vastaanottajan tietämättä. Hoito varataan ensisijaisesti sähköpostitse, mutta ajan voi varata myös esim. tekstarilla tai whatsapp viestillä, jos sähköpostin käyttö on vierasta. Energiahoito on ensisijaisesti täydentävä hoitomuoto, eikä se korvaa virallista terveydenhoitoa.

Ensisijaisesti ohjeistan varaamaan rauhallisen hetken (1 tunti) hoidon ajaksi, mutta se ei ole pakollista. Energiahoito löytää kyllä aina perille ja tuntemusten oivaltaminen jatkuu vielä hoidon jälkeenkin. Olen huomannut, että pysähtyessä ihminen voi kuitenkin saada paljon voimakkaamman kokemuksen, kun tämä myös tietoisesti keskittyy hetkeen ja sen mukana nouseviin tuntemuksiin.

Energiahoito on lempeä, turvallinen, rentouttava ja eheyttävä hoitomuoto ja se onnistuu hyvin myös etänä. Koska energia, mitä me kaikki ihmiset ja ympärillä oleva maailma olemme, ei erittele paikkaa tai välimatkoja, eivät meidän välillämme olevat kilometrit ole sille merkityksellisiä.

Luon yhteyden hoidon alussa hoitoa vastaanottavaan henkilöön ja hoidon päätyttyä suljen sen. En urki enkä utele hoidettavan energiakenttää, se antaa minulle sen, minkä se haluaa näyttää ja ottaa vastaan sen, minkä se tahtoo vastaanottaa. Energia on puhdasta rakkaudellista valoa ja voimaa. Minä en pakota energiaa sinne, minne se ei ole valmis menemään. Hoidon aikana ei tarvitse tehdä, osata tai odottaa mitään.

Ennen hoitoa lähetän myös lyhyen ohjeistuksen hoidon vastaanottajalle.

Hoitoyhteys kestää vähintaan 60min. Kirjaan ylös esiin nousseita ajatuksia ja lähetän kirjallisen palautteen hoidon saajalle heti, kun saan sen valmiiksi. Palautetta ei lähetetä muuta kuin hoidon saajalle. Jokainen hoito on yksilöllinen ja toisinaan se saattaa venyä pidemmäksi kuin 60min. Lisäajasta ei koskaan veloiteta lisämaksua!

Saatat myös pitää...

Lahjakortti energiahoitoon - etähoitoLahjakortti energiahoitoon – etähoito
55,00 
Scroll to Top