Lahjakortti regressio-ohjaus.Tällä hetkellä saatavilla ainoastaan etänä Zoomin kautta!

Muistathan, etten voi tehdä regressio-ohjausta, jos lahjakortin saajalla on jokin haastava mielenterveyden häiriö!

Saat lahjakortin tulostettavana pdf-tiedostona sähköpostiisi. Lahjakortti on voimassa 5kk.

Lue tarkempi kuvaus regressiosta alta.

Kaikkiin 5.-22.12.2022 välillä ostettuihin lahjakortteihin laitetaan automaattisesti ostopäivämääräksi 24.12. eli lahjakortin voimassaoloaika alkaa vasta jouluaatosta alkaen.
5.-22.12.2022 aikana lunastettujen lahjakorttien mukana tulee 15€ alekoodi, minkä voit käyttää Tähtipuodissa. Alekoodi on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää muille tai käyttää toisten alekoodien / lahjakorttien kanssa. Alekoodi on voimassa 1.2.2023 asti ja sen voi käyttää kaikkiin Tähtipuodin tuotteisiin (ei lahjakortteihin).

90,00 

,

Miksi joku ihminen tuntuu niin tutulta heti ensikohtaamisesta lähtien? Entä miksi kohtaamme jatkuvasti samanlaisia haasteita elämässämme? Miksi joissain suvuissa samankaltaiset kohtalot toistuvat? Miksi kiinnostaa jokin kulttuuri tai maa, vaikka mitään järkiperusteista selitystä ei asialle löydy? Miksi ihminen pelkää jotain? Miten joku oppii jonkin asian kuin itsestään, nopeasti ja taitaen? Meillä on sielunmuisti ja sinne tallentuu asioita – niin hyviä kuin haastaviakin. Etenkin nuo haastavat puolet kaipaavat vapauttamista sekä ymmärrystä.

Regressio-ohjaus on matka menneisiin elämiin ja vastaus tämän kaltaisiin kysymyksiin saattaa löytyä näiltä matkoilta. Ohjaus perustuu syvärentoutukseen, joka vapauttaa kehoa niin, että yhteydes sisimpään eli korkeimpaan minääsi saavutetaan. Regression avulla pyritään löytämään ja vapauttamaan käsittelemättä jääneitä tunteita, asioita ja tapahtumia. Jotkut menneiden elämien tilanteet ja haasteet ulottuvat tähän elämään näyttäytyen omalla energiallaan; haastavissa tilanteissa ne voivat olla esimerkiksi ihmissuhteita, joissa toistuu sama kaava tai oma asenne, mistä luopuminen on vaikeaa.

Regressiossa on hyvä olla toimivat kuulokkeet, tämä helpottaa keskittymistä. Regressio toteutetaan Zoom videopuheluna ja halutessasi se voidaan tallentaa, minkä saa itselleen myöhempää katselua varten. On myös tärkeää, että regression aikana on mahdollisimman hiljainen ja häiriötön ympäristö. Aikaa saa varata noin 2 tuntia.

Lahjakortti regressio-ohjausLahjakortti regressio-ohjaus
90,00 
Vieritä ylös