Lapsen tähtiopas

88,00 

Lapsen tähtiopas on läpileikkaus lapsesi astrologiseen karttaan. Tulkinnassa keskitytään luonteenpiirteisiin, potentiaaliin, vahvuuksiin, kykyyn soveltaa uusia asioita elämään, herkkyyteen ja kokonaiskuvaan ja kaikki se tehdään positiivisen kautta. Mahdollisia esiintulevia haastepaikkoja ei ruodita läpikotaisin vaan ne käsitellään lempein ottein. On myös erittäin tärkeää huomioida, että lapsen kasvuympäristö, elämänkokemukset sekä muiden ihmisten vaikutus muokkaavat aina sitä, miten kartta alkaa muodostua ja ilmetä lapsen elämässä!

Ilmoita tiedot lapsen astrologista karttaa varten kassalla lisätiedot -kohdassa! Nämä tiedot ovat syntymäpäivä, tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä lapsi on synnytetty. Varmistathan, että kellonaika on oikein.

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kirjalliset tulkinnat suljetaan myynnistä perjantaina 14.1.2022 ja ne avataan jälleen keväämmällä – ilmoittelen asiasta lisää myöhemmin. HUOM! 10.1-14.1.2022 välillä tilatuille kirjallisille tulkinnoille toimitusaika on 4-5 kuukautta. Vastaanotto ja ajanvaraus toimivat normaalisti ja aikoja lisätään vähitellen.

 

Tulkinnassa käydään läpi:

Aurinko eli horoskooppimerkki, joka kertoo paljon etenkin siitä energiasta, mitä lapsi ilmentää etenkin lapsuuden ensimmäisillä vuosilla hyvin voimakkaasti. Aurinkoa voidaan tarkastella myös isän merkityksenä / henkilönä, joka osoittaa auktoriteettia elämässä.

Kuu, joka kertoo herkkyydestä, reaktioista, millaisena lapsi näyttää itsensä etenkin kotona lähimpien kanssa. Kuumerkki viittaa vahvasti äitiin sekä huoltajaan, joka on lähimpänä, hoivaajana. Kuumerkki kertoo paljon lapsen sielunmaisemasta sekä siitä, miten tämä ilmentää itseään tilanteissa, missä tunnepuoli nousee esiin.

Merkurius kertoo tavasta kommunikoida ja olla läsnä ajatuksissa. Se kertoo mielikuvituksesta ja oppimisesta.

Venus kertoo, miten lapsi osoittaa lempeyttä, rakkautta, herkkyyttä ja hoivaamista sekä millaista hellyyttä tämä itse kaipaa osakseen. Miten tämä haluaa, että hänelle puhutaan ja miten häntä kohdellaan. Miten tämä pitää huolta omista tavaroistaan ja iän myötä miten tämä mm. käsittelee omaa ulkonäköään.

Mars näyttää itsetuntemuksen, motivaation, kiukkupuuskat ja suuttumuksen. Kun asiat eivät suju ja ärsyttää, Mars näyttää miten tunne tulee ulos. Mars osoittaa, miten lapsi ottaa ohjeistusta ja kuria vastaan, onko tämä kapinallinen vai kuuliainen vai jotain siltä väliltä. Mars osoittaa myös kaiken liikkeeseen ja liikkumiseen kuuluvan.

Ceres asteroidi on viittaus äitiin, huolenpitäjään, kiintymykseen. Se on suhde ruokaan, eläimiin, luontoon.

Nousumerkki ja sen mahdolliset eroavaisuudet aurinkomerkkiin. Nousumerkki tulee näkyviin vahvemmin aikuisuudessa, lapsena esiin tulevat oppiläksyt ovat varsin näkyviä, sillä lapsen persoonallisuus muotoutuu nousumerkillä tehden yhteistyötä auringon kanssa.

Kartan hallitsija (nousumerkin hallitsija planeetta), kertoo merkillään ja huoneellaan paljon siitä, millä tavoin nousumerkki (persoona) kehittyy vuosien varrella.

IC akseli, joka kertoo kodin ja suvun energiasta sekä edustaa toista vanhempaa. IC näyttää lapsen energian kotona.

MC akseli, joka edustaa kaikkea sitä, mikä tulee esiin työssä ja uralla. Lapsen kartalla tämä voi näkyä hänen halukkuutena mm. osallistua erilaisiin kotitöihin tai velvollisuuksiin, miten lapsi leikkii tai toimii esim. päivähoidossa & myöhemmin koulussa. MC:tä voi ajatella elämän vastuunpaikkoina, mutta myös asioina, missä näkyy luontaiset taidot.

Kartan jakauma, eli laadut, elementit ja polariteetti.