MINI NEBULA – Tähtituulen astrologia verkkokurssi

 

Mini on edullisempi, kokonaisuudeltaan suppeampi ja käytössäsi 90 päivän ajan 180 päivän ajan/ moduuli. Mini Nebula on laajan Nebulan riisuttu versio. Mini toimii laajan version kanssa rinta rinnan ja moduulit aukeavat käyttöön aina 1 kuukausi sen jälkeen, kun  laajan version moduuli on käynnistynyt. Jokainen Mini tulee myyntiin muutama viikko ennen moduulin avautumista ja voit hypätä mukaa aivan milloin itse haluat.

Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi paremmin? Haluatko tietää, miksi toimit aina tietyissä tilanteissa tai ihmissuhteissa juuri sillä sinulle ominaisella tavalla? Miksi jotkut ihmiset ärsyttää niin paljon ja miksi toiset ihastuttaa? Miksi sinua pelottaa tietyt asiat? Miksi et osaa päästää irti joistain vanhoista asioista? Miksi sinua kiinnostaa jokin harrastus tai tekeminen, missä asioissa sinä olet hyvä, missä sinä voisit menestyä? Haluatko saada ymmärrystä omiin ja läheistesi käytöstapoihin? Haluatko tutkia sisintäsi? Oletko koskaan ajatellut, että astrologia voisi avata sinulle oven kaikkeen tähän ja niin paljon muuhunkin. Astrologia on reitti sisimpääsi, matka sielunmaisemaasi, apukeino tutustua itseesi hyvin rehellisesti, tietoisesti ja kokonaisvaltaisesti.

39,90 99,88 

MINI Nebula - Tähtituulen astrologia verkkokurssi on aivan uudenlainen länsimaisen astrologian perusteiden verkkokurssikokonaisuus.

NYT EDULLISEMPANA MINIVERSIONA!

Liittyäksesi opiskelijaksi, sinä et tarvitse mitään ennakkotietoja astrologiasta. Autan sinut alkuun astrologisella polullasi.

Kurssilla opiskellaan ensisijaisesti omaa astrologista karttaa tutkien sekä siihen perehtyen. Karttaa varten tarvitset syntymäpäivän, tarkan syntymäkellonajan sekä paikkakunnan, missä sinut on synnytetty (eli esim. syntymäsairaalan paikkakunta).

 Jos haluat opiskella astrologian perusteita organisoidusti, omatoimisesti, kokonaan etänä – Nebula on todellakin sulle! 

Jos haluat mukaan oppimaan astrologiaa rennolla otteella sekä vastaanottaa suuren määrän informaatiota – Nebula on todellakin sulle!

Jos rakastat tai haluat oppia rakastamaan astrologiaa – niin Nebula on todellakin sulle!

Jos tykkäät kuunnella ja tehdä muistiinpanoja, niin Nebula on TODELLAKIN sulle!

Opetustapani on selkeä, maanläheinen, ymmärrettävä ja innostava. Rakastan tuoda esiin osaamistani sinulle, joka haluat oppia astrologiaa. Tahtoni on tuoda esiin sinun astrologinen potentiaalisi – me emme ole tällä matkalla luomassa pelkotiloja, vaan vapautumassa niiltä

Voisiko tämä olla se vuosi, kun otat selvää, mistä kaikesta potentiaalista, voimasta ja rohkeudesta sinä oikeasti koostut? Sinä olet sinun astrologinen karttasi – yksilöllinen, uniikki ja uskomaton kosminen kokonaisuus, joka odottaa avautumistaan. Ja minä olen täällä sinua varten, johdattamassa sinut astrologian polulla alkuun ja eteenpäin niin, että sinäkin pääsisit nauttimaan upeasta, syvällisestä ja mieltä avartavasta aiheesta nimeltään astrologia!

Nyt vuonna 2022, on vihdoinkin se hetki, kun aletaan päästää irti siitä ajatuksesta, että astrologia on sama asia kuin naistenlehtien kieli poskessa kirjoitetut horoskoopit tai jotain harvoille ja valituille tarjolla olevaa mystiikkaa. Astrologia ei ole salatiedettä vaan sieluntiedettä! Sinulla on sielu ja astrologinen karttasi on reitti sen lukemattomille poluille ❤️

MINI NEBULA – TÄHTITUULEN ASTROLOGIA VERKKO-OPINNOT

Mini Nebula koostuu viidestä moduulista, joihin kaikkiin sisältyy opetusvideoita tai äänitiedostoja vähintään 5-12 tuntia / per moduuli SEKÄ kirjallista materiaalia.

Halutessasi voit myös opiskella vain yhden tai vaikkapa kaksi haluamaasi moduulia.

Koska Mini Nebulan voimassaoloaika on paljon lyhyempi, mitä sen laajalla isosiskolla, se vaatii opiskelijalta hyvin aktiivista tutustumista materiaaleihin, että saat käytyä läpi kaiken tarjotun. Jos alkaa näyttää siltä, että tarvitset lisää aikaa, sitä voi aina lunastaa lisää opiskeluaikaa tai siirtyä vaikka laajan Nebulan opiskelijaksi.

TÄRKEITÄ ASIOITA:

Valittavana on perus maksutapojen lisäksi kuluton ja koroton lasku (30 vrk tai 45 vrk maksuaika riippuen palveluntarjoajasta). Lisäksi tarjolla on Jousto-osamaksumahdollisuus. 

Materiaalit ovat käytössäsi 90 vrk  180 vrk * / moduuli. Pääsy kurssimateriaaliin alkaa heti, kun tilauksesi on hyväksytty. Kurssialustalle pääset kirjautumalle omalle tilille osoitteessa tahtituuli.com

Lisäaikaa voit lunastaa 30, 60 ja 90 vrk erissä ja nämä ovat ainoastaan Mini-Nebulan jatkoksi, ei 2 viikon kokeilujaksoon.

Mini Nebulan moduulit aukeavat käyttöön järjestyksessä yksi kerrallaan.

Tarkat aikataulut näet jokaisen moduulin kohdalta, ylempänä olevasta alasvetovalikosta.

Nebulan 2 viikon kokeilujakso on käytössäsi 14 vrk ja siinä on mukana osa moduulin 1 video- ja äänitiedostoista.

*Käyttöaikaa pidennetty 10.11.2022.

OPETTAJA:

Nebulan moduulit ohjaa, hallinnoi ja opettaa astrologi Anne Mari Lampimäki yrityksestä Tähtituuli. Anne Mari on toiminut yrittäjänä ja astrologina vuodesta 2017 asti. Anne Mari Suomen ammattiastrologit ry:n jäsen. Jos sinulla on kysyttävää Nebulasta, voit aina lähettää sähköpostia anne@tahtituuli.com tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeen kautta.

MODUULIEN SISÄLLÖT:

Ensimmäinen moduuli ORIONIN VYÖ sisältää:
 • Paljon tärkeitä perusteita astrologiasta, opastusta kartan tekoon eri sivustoilla, ohjausta ja huomioitavia asioita, nippelitietoa, kun lähdet astrologiselle taipaleelle. Tarkennetaan ja kerrataan myös ajatuksia eettisyydestä astrologiassa.
 • Miten astrologinen kartta luodaan, mistä se koostuu ja mikä se oikein on?
 • Tarkennusta eri astrologian lajeihin – Nebulassa opiskellaan länsimaista astrologiaa Tähtituulen twistillä 😉
 • Merkkien ja planeetoiden symbolit
 • Itse asiaan päästään tarttumalle kiinni laatuihin, elementteihin ja polariteetteihin.
 • Kartan energian jakauma (liittyy vahvasti laatuihin, elementteihin ja polariteetteihin).
 • Tutustutaan omiin päämerkkeihin tiiviimmin.
 • Totta kai ensimmäiseen moduuliin kuuluu myös eläinrata, mikä käydään läpi merkki merkiltä.
 • Lisäksi käydään läpi kaikki huoneet sekä eritellysti akselit ac-dc sekä mc-ic.
Toinen moduuli SIRIUS sisältää:
 • Kaikki Planeetat eli Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto.
 • Käydään läpi planeettojen arvot.
 • Lisäksi käydään läpi perusteellisesti Chironia.
 • Kartan hallitsija, sen merkki ja sijainti.
 • Sektit.
 • Kuunvaiheet.
 • Planeettojen perääntyminen omalla kartalla sekä ajassa.
Kolmas moduuli MINTAKA sisältää:
 • Kaikki pääaspektit eli yhtymä, oppositio, neliö, kolmio, sekstiili ja kvinkunksi.
 • Lisäksi pikkuaspektit semisekstiili, puolineliö, kvintiili, septiili, desiili, noviili ja undecile.
 • Harmoniat ja keskipisteet lyhyesti.
 • Aspekteihin liittyy oleellisesti myös suurkuviot, mistä käydään läpi osaa (mm. stellium, yod, suurkolmio, suurneliö ja mystinen boksi).
 • Tässä moduulissa tarkastellaan myös kartan painotusta eli miten planeetat ovat sijoittuneet kartallasi, miten rakenne ilmenee.
Neljäs moduuli RIGEL sisältää:
 • Pääasteroidit Vesta, Juno, Ceres, Pallas Athene.
 • Lisäksi perehdytään Musta Kuu Lilithiin – näistä tarkimmin True versioon, mutta selvennetään myös muiden Lilith -sijaintien erot astrologiassa.
 • Kuun laskusolmu sekä Kuun noususolmu.
 • Vertex – Antivertex -akseli.
 • Tämän lisäksi otetaan käsittelyyn muutamia extroja mm. pikkuasteroideja, kentaureja sekä arabialaisia pisteitä.
Viides moduuli BELLATRIX sisältää:
 • Transiitit eli planeettaohitukset ja niiden tutkiminen omalla kartalla sekä maailmankuvaa ajatellen.
 • Lisäksi tarkennetaan tärkeitä ikäkausitransiitteja joita on esim. Solmujen puolitukset ja paluut, Saturnuksen syklit (sis. Saturnuksen paluun), Jupitern syklit, Uranuksen ja Neptunuksen syklit, Pluton neliö, Chironin syklit.
 • Lisäksi opetellaan tekemään ja tutkimaan Auringonpaluukarttaa sekä Kuunpaluukarttaa.
 • Tarkastellaan myös Progressiivista eli edistävää karttaa ja siitä etenkin Kuuta ja sen merkityksellisiä kausia.
 • Pimennykset ja sarossyklit sekä niiden aktivointi omalla kartalla.

muuta:

Jos tuntuu, että 180 vrk ei riitä, voit lunastaa lisää käyttöaikaa opintoihisi niin paljon, kuin haluat.

Voit halutessasi myös siirtyä Mini-Nebulasta laajaan versioon. Tarkemmat tiedot laajasta Nebulasta näet täältä.

Lisää tietoa tästä vaihdosta saat sähköpostilla ja jos yhtään mikään mietityttää, laita sähköpostia rohkeasti osoitteeseen anne@tahtituuli.com

Saatat myös pitää...

MINI Nebula - astrologian verkko-opinnotMINI Nebula – astrologian verkko-opinnot
39,90 99,88 Valitse vaihtoehdoista
Scroll to Top