Naistenilta 13.10: ENERGIAN SUOJAUS

27,00 

Omien rajojen vetämisestä ja energian suojaamisesta puhutaan paljon, mutta miksi rajojen pitäminen ja omassa energiassa vahvana pysyminen tuntuu olevan niin hurjan vaikeaa? Käydään illan aikana rajojen vetämisen merkitystä henkisen puolen kautta. Se ei ole vain päätös, sinun täytyy löytää päätös itsestäsi. Löydetään se oikea tunne ja asenne siihen, mitä rajat ja oman energian suojeleminen tarkoittaa juuri sinulle. Valmistaudu myös kirjoittamaan lyhyt kirje itsellesi – ota siis mukaasi jokin tukeva vihko tai muistikirja ja hyvä kynä.

8 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille. Muiden iltojen teemat löydät täältä!

Illan hinta on 27€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain, jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25 C, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com