Naistenilta 15.9: STARSEED

27,00 

Mukaan mahtuu vielä muutama! Jos haluat varata paikan, niin laitatko viestin sähköpostilla keskiviikkoon 15.9 klo 15 mennessä! Maksu paikan päällä kortilla / käteisellä (varaathan tasarahan!)

Starseed, tähti-ihminen, tähteläisyys. Näistä puhutaan paljon, mutta mitä se lopulta oikein tarkoittaa? Oletko tuntenut aina olevasi ulkopuolinen ja erilainen? Vaivaako sinua jatkuva koti-ikävä ilman, että tiedät minne kaipaat? Keskustellaan aiheesta, tähtiyhteydestä, sielunperheestä, kaukaisista tähdistä. Tämä ilta ei ole epäilijöille – anna itsellesi kyky avata ajatusmaailmasi vastaanottamaan jotain uutta. Illan aikana tehdään muutama mielenkiintoinen harjoitus ja tähtimeditaatio.

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille. Muiden iltojen teemat löydät täältä!

Illan hinta on 27€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain, jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25 C, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com