Naistenilta 16.6: Nykypäivän magiaa

30,00 

Tämä ilta toteutetaan yhdessä Arcana Magican Johanna Pääkkösen kanssa. Johanna ammentaa viisautta luonnonuskonnoista ja kansanmagiasta yhdistäen vanhaa uuteen samalla tuoden tietoisuuteen, miten voimme ottaa yhteyttä itseemme ja luontoon, miten voimme tuoda maagisen viisauden ja mystiset opastukset elämäämme. Tämä kaikki on saatavillamme – meidän täytyy vain luopua ennakkoluuloista nähdäksemme, mitä maailma meille tarjoaa ja miten näkymätön onkin koko ajan meille läsnä.

Koostamme teille yhdessä Johannan kanssa mielenkiintoisen illan, minkä aikana tehdään mm. pieni loitsu. Illan päätteeksi on myös myynnissä erilaisia tuotteita, joita Arcana Magica tarjoaa arkipäivän magiaan ja rituaaleihin 20 vuoden kokemuksella. 

Tutustu Arcana Magican sivuihin osoitteessa sielunsilmin.fi

8 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle
Jaa:

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

Illan hinta on 30€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi. Hintaan kuuluu myös loitsuun käytetyt materiaalit.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naistenilta 16.6: Nykypäivän magiaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *