Naistenilta 17.11: VOIMAELÄIMET

27,00 

Aikoinaan ihmisen yhteys luonnon sykliin sekä syvä ymmärrys eläimiin, kasveihin ja luonnon ilmiöihin on ollut osa päivittäistä elämää. Arvostus luontoa kohtaan oli täysin erilainen, mitä se tänä päivänä on. Nykyihminen on pudonnut luonnon rytmistä ja kuljemme vahvasti kellon, laitteiden ja yhteiskunnan asettaman kierron mukana. Illan aikana vahvistetaan yhteyttä etsimällä ja tutustumalla omaan voimaeläimeen. Voimaeläimiä voi olla useita ja toisinaan ne myös vaihtuvat. Yleensä ihmisellä on vähintään yksi voimaeläin, joka pysyy mukana koko elämän.

Minulta kysytään usein, että voinko kertoa, mikä jonkun voimaeläin on ja vastaus on joka kerta sama: en voi, sillä se täytyy löytää itse. Toisinaan voimaeläimesi saapuu aivan tavallisissa arjen rutiineissa; jonkin eläimen energia tulee eteesi kerta toisensa jälkeen esimerkiksi kuvina tai kenties törmäät siihen luonnossa. Joillain voi myös olla vahva tietoisuus siitä, mikä oma voimaeläin on. Jos sinulla on jo oma voimaeläimesi tiedossa, niin illan aikana voit myös keskittyä löytämään uusia rinnalla kulkijoita tai ottaa vastaan jonkun viestin.

8 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille. Muiden iltojen teemat löydät täältä!

Illan hinta on 27€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain, jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25 C, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com