Naistenilta 21.7: Entiset elämät

25,00 

Entiset elämät on aihe, joka kiehtoo ja hämmentää. Oletko koskaan ajatellut, miksi joku ihminen tuntuu niin tutulta heti ensikohtaamisesta lähtien? Entä miksi kohtaat jatkuvasti samanlaisia haasteita elämässäsi? Miksi joissain suvuissa samankaltaiset kohtalot toistuvat? Miksi sinua kiinnostaa jokin kulttuuri tai maa? Miksi haluaisit asumaan johonkin tiettyyn kaupunkiin? Miksi pelkäät jotain? Meillä on sielunmuisti ja sinne tallentuu asioita – niin hyviä kuin haastaviakin. Tämän illan aikana keskustellaan ja hiljennytään aiheen ääreen intuitiota käyttäen.

Osallistujat saavat illan aikana varatuista regressio-istunnoista 11% alennuksen!

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle
Jaa:

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naistenilta 21.7: Entiset elämät”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *