Naistenilta 26.5: Kuunpimennys – suunnan löytyminen

25,00 

Kuunpimennyksen tehtävä on lopettaa asioita, että uusi kierros voi alkaa lopulta puhtaalta pöydältä. Kuunpimennys valaisee varjopuolta, paljastaa lopulta pimeydessä piilottelevat asiat.

Pimennysten energia on pitkäkestoista, eli vaikutukset voivat näkyä jopa puolen vuoden päässä, mutta tässä hetkessä on jotain, mistä lähdetään liikkeelle. Tämä täydellinen kuunpimennys tapahtuu Jousimiehen merkissä ja sen vastapari, auringonpimennys tapahtuu 4.12.2021 – tuossa ajassa voi olla jo jonkinlaisia merkkejä näkyvissä siitä, mitä juuri tämä pimennyskausi tuo tullessaan.

7 varastossa

Osasto: Avainsana tuotteelle
Jaa:

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naistenilta 26.5: Kuunpimennys – suunnan löytyminen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *