Naistenilta 28.4: Varjominä – Skorpioni Täysikuu

25,00 

Voit kysyä vapaita paikkoja sähköpostilla!

Kuu täyttyy aamulla 27.4. Skorpionin merkissä. Tämä energia antaa mahdollisuuden muuntautua ja ottaa vastaan jotain uutta. Päästää irti asioista, joista olemme itsepintaisesti pitäneet kiinni, vaikka ne eivät enää palvele meitä ja jopa satuttavat. Tämä hetki on mahdollisuus, mutta miten usein jätämme mahdollisuuden ottamatta, johtuen erilaisista syistä, kuin että ottaisimme riskin ja kurkottaisimme kohti tuntematonta.

Kenen ääni se on, joka sinua estää irtautumasta?

Tiedostatko sinä oman varjominäsi haasteet?

Kuka sinun varjominäsi oikein on?

Varatessasi paikan tähän iltaan, kerro samalla lisätietoja kohtaan tiedot astrologista karttaasi varten (syntymäpäivä, tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty)

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle
Jaa:

Kuvaus

Kiinnostaako tai mietityttääkö henkisyyden polku? Oletko jonkin uuden ovella, mutta tuo ovi ei meinaa aueta? Jännittääkö sen avaaminen? Haluaisitko jutella ja viettää aikaa samanhenkisten kanssa, kokea ahaa-elämyksiä ja oivalluksia? Olisiko tarpeen myös pieni irroittautuminen arjesta? Kaipaako mieli hiljentymistä? Illan teema on joka kerta erilainen.

Joka illassa nostetaan myös erilaisia tarot- ja oraakkelikortteja, mihin jokainen saa lyhyen henkilökohtaisen tulkinnan. Riippuen illasta, pidetään myös jonkinlainen lyhyt meditaatio. Illan päätteeksi on loppuhiljentyminen teemaan sopien.

Jokainen ilta aloitetaan klo 17.30 ja jatkamme klo 20 asti. Illan kesto saattaa joskus venähtää vähäsen pidemmäksi, mitä on ilmoitettu! Ja niinkuin tapahtuman nimi kertoo – tämä ilta on vain naisille.

Illan hinta on 25€ (alv24%) sis. teetarjoilun ja mahdollisesti jotain materiaalia, minkä saat itsellesi.

Paikkoja on rajallinen määrä. Varaus on sitova, maksu palautetaan vain jos järjestäjä peruu tapahtuman.

Illat pidetään Tähtituulen tilassa os. Seuralantie 25, Seinäjoki (2.krs). Tilaani ei ole esteetöntä kulkua eikä hissiä. Parkkipaikka ilmainen.

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
tahtituuli.com
anne@tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Naistenilta 28.4: Varjominä – Skorpioni Täysikuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *