Nebula – astrologian verkko-opinnot

Haluatko oppia ymmärtämään itseäsi paremmin? Haluatko tietää, miksi toimit aina tietyissä tilanteissa tai ihmissuhteissa juuri sillä sinulle ominaisella tavalla? Miksi jotkut ihmiset ärsyttää niin paljon ja miksi toiset ihastuttaa? Miksi sinua pelottaa tietyt asiat? Miksi et osaa päästää irti joistain vanhoista asioista? Miksi sinua kiinnostaa jokin harrastus tai tekeminen, missä asioissa sinä olet hyvä, missä sinä voisit menestyä? Haluatko saada ymmärrystä omiin ja läheistesi käytöstapoihin? Haluatko tutkia sisintäsi? Oletko koskaan ajatellut, että astrologia voisi avata sinulle oven kaikkeen tähän ja niin paljon muuhunkin. Astrologia on reitti sisimpääsi, matka sielunmaisemaasi, apukeino tutustua itseesi hyvin rehellisesti, tietoisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Voisiko tämä olla se vuosi, kun otat selvää, mistä kaikesta potentiaalista, voimasta ja rohkeudesta sinä oikeasti koostut? Sinä olet sinun astrologinen karttasi – yksilöllinen, uniikki ja uskomaton kosminen kokonaisuus, joka odottaa avautumistaan. Ja minä olen täällä sinua varten, johdattamassa sinut astrologian polulla alkuun ja eteenpäin niin, että sinäkin pääsisit nauttimaan upeasta, syvällisestä ja mieltä avartavasta aiheesta nimeltään astrologia!

Nyt vuonna 2022, on vihdoinkin se hetki, kun aletaan päästää irti siitä ajatuksesta, että astrologia on sama asia kuin naistenlehtien kieli poskessa kirjoitetut horoskoopit tai jotain harvoille ja valituille tarjolla olevaa mystiikkaa. Astrologia ei ole salatiedettä vaan sieluntiedettä! Sinulla on sielu ja astrologinen karttasi on reitti sen lukemattomille poluille ❤️

Nebulaa uudistetaan kesän 2023 aikana ja se palaa myöhemmin uudistetussa muodossa tarjolle. Ilmoittelen tästä tarkemmin mm. somessa (instagram ja facebook)

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Liittyäksesi opiskelijaksi, sinä et tarvitse mitään ennakkotietoja astrologiasta. Autan sinut alkuun astrologisella polullasi.

Jos haluat opiskella astrologian perusteita organisoidusti, omatoimisesti, kokonaan etänä sekä samalla ohjatusti – Nebula on todellakin sulle!
Jos haluat vuorovaikutuksen moduuleissa opittuihin taitoihin – Nebula on todellakin sulle!
Jos haluat mukaan oppimaan astrologiaa rennolla otteella sekä vastaanottaa suuren määrän informaatiota – Nebula on todellakin sulle!
Jos rakastat tai haluat oppia rakastamaan astrologiaa – niin Nebula on todellakin sulle
Jos tykkäät kuunnella ja tehdä muistiinpanoja, niin Nebula on TODELLAKIN sulle!

Nebula koostuu viidestä erillisestä moduulista, joihin kaikkiin sisältyy opetusvideoita vähintään 5-12 tuntia / per moduuli, kirjallista materiaalia, zoom-keskusteluita porukalla ja yksilöohjauksessa, tehtäviä sekä opiskelijoiden whatsapp & telegram -ryhmät. Halutessasi voit myös valita moduulin tai kokonaisuuden, mihin ei kuulu henkilökohtaisia Zoomeja.

Opetustapani on selkeä, maanläheinen, ymmärrettävä ja innostava. Rakastan tuoda esiin osaamistani sinulle, joka haluat oppia astrologiaa. Tahtoni on tuoda esiin sinun astrologinen potentiaalisi – me emme ole tällä matkalla luomassa pelkotiloja, vaan vapautumassa niiltä

NEBULA – TÄHTITUULEN ASTROLOGIA VERKKO-OPINNOT

Nebula on verkko-opintokokonaisuus, mikä on jaoteltu viiteen erilliseen moduuliin.
Halutessasi voit myös opiskella vain yhden tai vaikkapa kaksi haluamaasi moduulia.
Nebulan opintokokonaisuus on aktiivisesti toiminnassa 1.8.2022 – 31.7.2023.

OPETTAJA:

Nebulan moduulit ohjaa, hallinnoi ja opettaa astrologi Anne Mari Lampimäki yrityksestä Tähtituuli. Anne Mari on toiminut astrologina vuodesta 2017 asti. Anne Mari Suomen ammattiastrologit ry:n jäsen. Jos sinulla on kysyttävää Nebulasta, voit aina lähettää sähköpostia anne@tahtituuli.com tai lähettää viestin yhteydenottolomakkeen kautta.