Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

Perustulkinta 199€, lisäpalat alkaen 30€

Lyhyesti

Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

Valitse tulkinnan laajuus alasvetovalikosta. Lisää ostoskoriin ensin perustulkinta ja siihen niin monta “lisäpalaa” kuin haluat. Nämä lisäpalat ovat saatavissa ainoastaan kirjallisen perustulkinnan kanssa!

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan. Suosittelen tarkistamaan kellonajan, jos sitä ei ole aikaisemmin tehty – älä siis luota kenenkään muistiin vaan tarkista aika. Jos kartan kellonaika on väärä, tulkinta ei ole sinulle tarkoitettu.

Jos haluat ostaa tulkinnan lahjaksi, voit tilata lahjakortin täältä. Tilaa aina lahjakortti, jos haluat antaa tulkinnan lahjaksi!

Huomaathan, että varaan kirjallisen tulkinnan toimitusaikaan noin 5 kuukautta ja se toimitetaan sähköisesti! Jokainen työ tehdään henkilökohtaisesti tilaajalleen.

Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain “piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Tulkinta on erittäin laaja, sinun kartasta muodostettu sekä visuaalisesti viimeistelty. Teen tulkinnat aina karmaattisesta näkökulmasta sekä entisiä elämiä silmällä pitäen – otathan tämän huomioon tilausta harkitessa. Käytän tulkintaa tehdessä astrologisen tiedon lisäksi myös selvänäköisyyttä sekä intuitiotani. Tulkintatapani on opettava, sillä haluan, että saat samalla ymmärrystä, miksi jokin sijainti toimii sillä tavalla, miten se toimii.

Tähtituulen kirjalliset astrotulkinnat ovat uudistuneet ja voit nyt valita haluamasi laajuuden

  • kirjallinen perustulkinta, missä käydään läpi kaikki planeetat (Aurinko, kuu, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Plutos) sekä akselit eli nousumerkki, laskumerkki, keskitaivas MC ja keskiyö IC. Lisäksi tässä tutkitaan yleisesti kartan kokonaisuutta.
  • + kuun solmut (laskennalliset pisteet; karman merkkaajat sekä sielun suunnitelman suuntaus sekä tahto)
  • + Chiron (komeetta, jota kutsutaan haavoittuneeksi parantajaksi. Chiron kertoo astrologisella kartalla mm. elämän kipukohdista sekä omista syvimmistä haavoista)
  • + pääasteroidit Vesta, Pallas Athene, Ceres ja Juno (neljä tärkeää jumalattarien mukaan nimettyä asteroidia, joiden tutkiminen avaa syvemmin omaa luovuutta, rohkeutta, syntymätaitoja, parisuhdeasioita, mutta myös varjopuoliamme).
  • + transiitit videotallenteena (käyn läpi lähimenneisyyttä sekä lähitulevaisuutta. Videon pituus noin 60minuuttia).

Jos haluat tilata tämän tulkinnan kaverille, niin voit tilata hänelle lahjakortin, löydät sen täältä. Tilaa aina lahjakortti, jos haluat antaa tulkinnan lahjaksi.

Huomaathan, että varaan kirjallisen tulkinnan toimitusaikaan noin 5 kuukautta!