Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

Tähtituulen kirjalliset astrotulkinnat ovat uudistuneet ja voit nyt valita haluamasi laajuuden alasvetovalikosta. Valitse perustulkinta ja siihen niin monta ”lisäpalaa” kuin haluat. Nämä lisäpalat ovat saatavissa ainoastaan kirjallisen perustulkinnan kanssa!

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan.

Jos haluat ostaa tulkinnan lahjaksi, voit tilata lahjakortin täältä.

Uusi erä kirjallisia on tullut myyntiin ja 19.12.2022-15.1.2023 välisenä aikana ostettujen tulkintojen toimitusaika lähtee liikkeelle vasta 16.1.2023! Otathan tämän huomioon tehdessäsi tilaustasi!

Huom! Jos lisäät perustulkinnan kaveriksi lisäpaloja, ne täytyy lisätä ostoskoriin yksi kerrallaan!

30,00 199,00 

,

Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain “piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Kaikki analyysit tehdään käsin tilaajalleen; ei valmiita tietokonetulkintoja ja tästä syystä kirjoittamiseen varataan aina runsaasti aikaa. Tulkinta on erittäin laaja, sinun kartasta muodostettu sekä visuaalisesti viimeistelty. Teen tulkinnat aina karmaattisesta näkökulmasta sekä entisiä elämiä silmällä pitäen – otathan tämän huomioon tilausta harkitessa. Käytän tulkintaa tehdessä astrologisen tiedon lisäksi myös selvänäköisyyttä sekä intuitiotani. Tulkintatapani on opettava, sillä haluan, että saat samalla ymmärrystä, miksi jokin sijainti toimii sillä tavalla, miten se toimii.

Tähtituulen kirjalliset astrotulkinnat ovat uudistuneet ja voit nyt valita haluamasi laajuuden

  • kirjallinen perustulkinta, missä käydään läpi kaikki planeetat (Aurinko, kuu, Merkurius, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus ja Plutos) sekä akselit eli nousumerkki, laskumerkki, keskitaivas MC ja keskiyö IC. Lisäksi tässä tutkitaan yleisesti kartan kokonaisuutta.
  • + kuun solmut
  • + Chiron
  • + pääasteroidit Vesta, Pallas Athene, Ceres ja Juno
  • + transiitit videotallenteena (käyn läpi lähimenneisyyttä sekä lähitulevaisuutta + tärkeimpiä transiitteja)

Jos haluat tilata tämän tulkinnan kaverille, niin voit tilata hänelle lahjakortin, löydät sen täältä

Huomaathan, että varaan kirjallisen tulkinnan toimitusaikaan 5 kuukautta! Jokainen työ tehdään henkilökohtaisesti tilaajalleen. Kirjoittaminen on luova prosessi, mitä ei voi pakottaa ja tästä syystä kirjoitan vain sellaisessa mielentilassa, mikä on luovuudelle sopiva.

Astrologinen analyysi - KIRJALLINENAstrologinen analyysi – KIRJALLINEN
30,00 199,00 Valitse vaihtoehdoista
Scroll to Top