Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

 

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain “piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Tähtituulen kirjalliset tulkinnat uudistuvat syksyllä 2022 ja ne palaavat myyntiin taas lokakuussa.

,

Astrologinen analyysi – KIRJALLINEN

Kaikki analyysit tehdään käsin tilaajalleen; ei valmiita tietokonetulkintoja ja tästä syystä kirjoittamiseen varataan aina runsaasti aikaa. Tulkinta on erittäin laaja, sinun kartasta muodostettu sekä visuaalisesti viimeistelty. Teen tulkinnat aina karmaattisesta näkökulmasta sekä entisiä elämiä silmällä pitäen – otathan tämän huomioon tilausta harkitessa. Käytän tulkintaa tehdessä astrologisen tiedon lisäksi myös selvänäköisyyttä sekä intuitiotani.

HUOM! Ilmoita tietosi syntymäkarttaasi varten kassalla lisätiedot kohtaan! Tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan.

Jos haluat tilata tämän tulkinnan kaverille, niin voit tilata hänelle lahjakortin, löydät sen täältä

Huomaathan, että varaan kirjallisen tulkinnan toimitusaikaan noin 5 kuukautta! Jokainen työ tehdään henkilökohtaisesti tilaajalleen. Kirjoittaminen on luova prosessi, mitä ei voi pakottaa ja tästä syystä kirjoitan vain sellaisessa mielentilassa, mikä on luovuudelle sopiva.

Vieritä ylös