Regressio-ohjaus

100,00 

Varasto loppu

Lyhyesti

Regressio-ohjaus

Oletko koskaan ajatellut, miksi joku ihminen tuntuu niin tutulta heti ensikohtaamisesta lähtien? Entä miksi kohtaat jatkuvasti samanlaisia haasteita elämässäsi? Miksi joissain suvuissa samankaltaiset kohtalot toistuvat? Miksi sinua kiinnostaa jokin kulttuuri tai maa, vaikka mitään järkiperusteista selitystä ei asialle löydy? Miksi pelkäät jotain? Miten opit jonkin asian kuin itsestään, nopeasti ja taitaen? Meillä on sielunmuisti ja sinne tallentuu asioita – niin hyviä kuin haastaviakin. Etenkin nuo haastavat puolet kaipaavat vapauttamista sekä ymmärrystä.

Regressio-ohjaus on matka menneisiin elämiin ja vastaus tämän kaltaisiin kysymyksiin saattaa löytyä näiltä matkoilta. Ohjaus perustuu syvärentoutukseen, joka vapauttaa kehoasi niin, että saat yhteyden sisimpääsi – korkeimpaan minääsi. Regression avulla pyritään löytämään ja vapauttamaan käsittelemättä jääneitä tunteita, asioita ja tapahtumia. Jotkut menneiden elämien tilanteet ja haasteet ulottuvat tähän elämään näyttäytyen omalla energiallaan; haastavissa tilanteissa ne voivat olla esimerkiksi ihmissuhteita, joissa toistuu sama kaava tai oma asenne, mistä luopuminen on vaikeaa.

Ei saatavilla tällä hetkellä.

Regressio-ohjaus n. 2 tuntia, 100€ sis. alv24%.

Huom! Sinulla on hyvä olla toimivat kuulokkeet, tämä helpottaa keskittymistäsi. Regressio toteutetaan Zoom videopuheluna ja halutessasi se voidaan tallentaa, niin voit palata regression tapahtumiin vielä myöhemmin uudelleen. On hyvin tärkeää, että sinulla on regression aikana hiljainen ja häiriötön ympäristö. Aikaa kannattaa varata noin 2 tuntia; jokainen regressio on aina erilainen, joten koeta ottaa kokemus avoimin mielin odottamatta mitään.

Regressio ei aina onnistu kaikille ja siihen voi liittyä monia erilaisia syitä. Yleisimmät syyt ovat jännittäminen, liian suuri tarve kontrolloida kaikkea, kykenemättömyys hiljentää mielensä sekä se, ettet usko omaan alitajuntasi ääneen. Siksi avoimuus ja vastaanottavaisuus ovat regressiossa tärkeimmät seikat. Jos olet mielikuvitusrikas, se ei ole regression esteenä. Vahva mielikuvitus voi oikeastaan auttaa, sillä regression aikana ohjataan vahvasti erilaisiin mielikuviin.

Huom! Regressio-ohjaus ei ole tulkinta, vaan sinulle tehty ohjaus, missä sinä itse toimit tiedon vastaanottajana!

Muistathan, etten voi tehdä sinulle regressio-ohjausta, jos sinulla on jokin haastava mielenterveyden häiriö!

KATSO MYÖS: