Regressio-ohjaus

70,00 

Regressio-ohjaus. Varaa itsellesi aika tästä linkistä Slotti ajanvarauspalvelun kautta. Ajanvarauksen jälkeen saat sähköpostiin maksutiedot. Eräpäivä on heti.

Huom! Sinulla täytyy olla toimivat kuulokkeet ja mahdollisuus puheluun/videopuheluun (Whatsapp, Teams) ja pääsy hiljaiseen ympäristöön. Aikaa saa varata noin 2 tuntia.

Regressio onnistuu myös vastaanotossani Seinäjoella. Jos haluat regression vastaanotossa, niin varaa aika ajanvarauspalvelun kautta!

Muistathan, etten voi tehdä sinulle regressio-ohjausta, jos sinulla on jokin haastava mielenterveyden häiriö!

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Regressio-ohjaus n. 2 tuntia 70€ sis. alv24%. ETÄOHJAUS.

Oletko koskaan ajatellut, miksi joku ihminen tuntuu niin tutulta heti ensikohtaamisesta lähtien? Entä miksi kohtaat jatkuvasti samanlaisia haasteita elämässäsi? Miksi joissain suvuissa samankaltaiset kohtalot toistuvat? Miksi sinua kiinnostaa jokin kulttuuri tai maa, vaikka mitään järkiperusteista selitystä ei asialle löydy? Miksi pelkäät jotain? Miten opit jonkin asian kuin itsestään, nopeasti ja taitaen? Meillä on sielunmuisti ja sinne tallentuu asioita – niin hyviä kuin haastaviakin. Etenkin nuo haastavat puolet kaipaavat vapauttamista sekä ymmärrystä.

Regressio-ohjaus on matka menneisiin elämiin ja vastaus tämän kaltaisiin kysymyksiin saattaa löytyä näiltä matkoilta. Ohjaus perustuu syvärentoutukseen, joka vapauttaa kehoasi niin, että saat yhteyden sisimpääsi – korkeimpaan minääsi. Regression avulla pyritään löytämään ja vapauttamaan käsittelemättä jääneitä tunteita, asioita ja tapahtumia. Jotkut menneiden elämien tilanteet ja haasteet ulottuvat tähän elämään näyttäytyen omalla energiallaan; haastavissa tilanteissa ne voivat olla esimerkiksi ihmissuhteita, joissa toistuu sama kaava tai oma asenne, mistä luopuminen on vaikeaa.