Sielun Tunne -retriitti 21.-22.8.2021

49,50 243,00 

Tervetuloa mukaan Tähtituulen ihka ensimmäiselle retriitille! Se tarjoaa uppoutumisen mielenkiintoisiin teemoihin sekä vahvistusta omalle henkiselle polulle sekä taidoille. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin sinä olet, olipa polkusi missä tahansa vaiheessa. Mitään erityisosaamista ei vaadita osallistuaksesi – sieluntietosi on taatusti riittoisa. Lähde mukaan yksin, ystävän, perheenjäsenen tai puolison kanssa.

Retriitin sekä lauantain meedioillan ohjaa Tähtituulen Anne Mari Lampimäki.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,
Jaa:

Kuvaus

SIELUN TUNNE -RETRIITTI 21.-22.8.2021

 

LAUANTAI – ENTISET ELÄMÄT PÄIVÄ

klo 10.00 – Retriitti aloitetaan yhteisellä aamukahvihetkellä. Tutustutaan toisiimme ja luodaan yhteys.

Alkuhiljentyminen, latautuminen päivään.

Harjoituksia ja ohjausta regressiota varten, oman visualisoinnin vahvistamista. Keskustelua ja pohdintaa siitä, mitä menneet elämät ja karma edustavat.

Lounastauko (omakustanteinen)

Iltapäiväkahvit + samalla lyhyt katsaus osallistujien astrologisiin karttoihin karmaa silmällä pitäen. Kartan tulkittavaksi antaminen on vapaaehtoista!

Ryhmäregressio-ohjaus & keskustelua omista kokemuksista.

Loppuhiljentyminen

16.30 Kotiinlähtö heidän osalta, jotka eivät osallistu illanviettoon.

Tässä välissä on mahdollisuus käydä syömässä sekä pienellä lenkillä, hiljentyä viettämään omaa aikaa.

18.00 – Illanvietto. Aloitetaan ilta yhteisellä meditaatiolla. Kiireetöntä aikaa sekä keskustelua henkisen polun asioista yhdessä porukalla ehdottoman luottamuksellisesti. Illan ohjelma on vapaa, voit halutessasi myös treenata vaikkapa korttien tulkintaa tai tuoda selvänäköisiä viestejä halukkaille. Kerro rohkeasti omista kyvyistäsi, annetaan niille tilaa vahvistua. Tarjolla iltatee. Illan päättää pienimuotoinen meedioilta. Illanvietto on koko retriitin tavoin päihteetön!

22.30 Kotiinlähtö viimeistään tällöin.

(Lauantain illanvietto on ainoastaan lauantain päiväohjelmaan osallistuville)

 

SUNNUNTAI – SELVÄAISTIT JA TÄYDENKUUN MEDITAATIO

12.00 Piirityöskentely. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista osaamista ennakkoon päivän aikana tehdyistä harjoituksista.

Harjoitellaan oman voiman ja energian vahvistamista.

Keskustelua selväaisteista, niiden käytöstä sekä esiintulosta.

Tehdään helppoja mediaalisia harjoituksia eli harjoitellaan tuomaan viestiä toisillemme henkimaailmasta. Parityöskentely.

Nostetaan myös kortteja erilaisista oraakkelipakoista. 

Syvällinen meditaatio kuun täyttyessä Vesimiehen merkissä klo 15.01. Meditaatiossa vahvistetaan sinun tämän elämän polkua ja henkistä tehtävää.

Iltapäiväkahvit ja hetki eväsleivän nauttimiseen.

Korttinostojen tulkintaa, jatketaan meditaation teemalla.

Loppuhiljentyminen

17.30 kotiinlähtö

(Sunnuntain ohjelma on vain lauantaina osallistuville)

 

HINNAT

(hinnat sis. alv24%)

 

LAUANTAI

99€

LAUANTAI + ILTAOHJELMA 

144€

LAUANTAI + SUNNUNTAI (pelkät päiväohjelmat)

155€

KOKO RETRIITTI (LA-SU + iltaohjelma)

199€

TULKINTA 1,5H (NORM. 65€)

44€

Retriittiin osallistuvat voivat halutessaan lunastaa itselleen Menneet elämät -tulkinnan. Voit maksaa tulkinnan ennakkoon retriittimaksun yhteydessä tai vasta paikan päällä käteisellä / kortilla. Aika varataan Tähtituulen ajanvarauksesta retriitin jälkeen. Tulkinnan teko onnistuu myös etänä Teams -yhteyden kautta. Tulkinnassa käytetään astrologista karttaasi sekä tarot & oraakkeli-kortteja.

 

MAKSUTAVAT:

Jos haluat maksaa 2 erässä, se onnistuu, kun varaat haluamasi laajuisen retriitin erämaksuisena. Ensimmäisen erän maksu on heti. Lähetän sinulle toisesta erästä laskun sähköpostiisi. Laskutuslisää tulee 8€ ja se lisätään loppusummaan.

Koko summa tulee olla maksettuna ennen retriitin alkua. Tämän voit maksaa myös paikan päällä käteisellä tai kortilla.

Varaathan paikkasi sillä ajatuksella, että se on sitova päätös, maksua ei palauteta. Paikan voi siirtää jollekin toiselle henkilölle, jos et pääse itse paikalle. Tässä tapauksessa ilmoitathan asiasta minulle sähköpostilla anne@tahtituuli.com

Sairastodistuksen esittämällä kurssista peritään 49€ kulukorvaus, loput jo maksetut palautuu ilmoittamallesi tilille.

Jos järjestäjä peruu tapahtuman, maksettu summa palautetaan kokonaisuudessaan mahdollisimman pian.

MUUTA:

Lauantain aamukahvihetken lisäksi hintoihin kuuluu kahvi/teetarjoilu la-su iltapäivällä + la iltatee.

Hintoihin ei kuulu majoitusta eikä ruokailuja. Työtilassani on käytössä pieni keittiö (jääkaappi ja mikro löytyy).

Osallistuja hoitaa itse matkakulut. Ennakkoon sovittaessa noudan sinut ennen päivän alkua Seinäjoen matkakeskukselta (juna + bussi), keskustan hotellilta tms. Ilmoitathan tästä tarpeesta hyvissä ajoin! Piirin alueelle on matkaa Matkakeskukselta noin 4 km. Pihassa on ilmainen parkkialue kaikille asiakkaille. 

Sinun tulee ottaa mukaan joogamatto tai vastaava, muutama mukava tyyny, viltti, villasukat ja vesipullo. Lisäksi omat muistiinpanovälineet, jos koet niitä tarvitsevasi. Varatessasi paikan, ilmoita LISÄTIEDOT kohtaan sinun tiedot astrologista syntymäkarttaasi varten. Jokainen saa kartan tulosteena itselleen, vaikka et haluaisi sitä tulkittavan ryhmätilanteessa. Karttaa varten tarvittavia tietoja ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka syntymäkellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Huolehdithan tietojen oikeellisuuden.

HUOM!

Päiväohjelmien aikaan (eli la-su klo 10-17 välillä) kännykät pidetään visusti kasseissa ja lentotilassa (mielellään kokonaan kiinni), koska haluan, että jokainen paikalle saapuva keskittyisi vain itseensä. Tästä säännöstä en jousta, eli jos tiedät, ettet voi luopua päiväohjelmien ajaksi puhelimestasi, niin silloin tämä retriitti ei ole sinua varten.

Tämä retriitti ei ole soveltuva, jos sinulla on haastava tilanne mielenterveyden kanssa.

Regressio-ohjaus tai mikään muukaan retriitillä käsitelty aihe ei ole terveyden hoitamista eikä sitä tule rinnastaa sellaiseen.

Lisätiedot

Laajuus

LA, LA+SU, LA+ILTA, KOKO RETRIITTI, LA erämaksu, LA+SU erämaksu, LA+ILTA erämaksu, KOKO RETRIITTI erämaksu, KOKO RETRIITTI + TULKINTA

Tulkinta

Menneet elämät -tulkinta, Ei tulkintaa