Shadow work – varjotyötulkinta

65,00 

Suorasukainen ja syväluotaava tarotkorteilla tehty tulkinta oman varjotyön tueksi. Tulkinnassa käytetään tukena astrologiselta kartalta löytyvää Musta Kuu Lilith -sijaintia (Black Moon Lilith). Lilith edustaa kartalla varjopuoliamme, raakaa villivoimaa, jonka energia voi kääntyä kantajaansa vastaan, jos sitä ei käsitellä avoimesti ja rehellisesti. Meissä jokaisessa on ”kuun pimeä puoli” ja se on seikka, mitä ei voi kieltää, mutta sitä voi parhaansa mukaan yrittää paeta. Ja pakeneminen ei koskaan ole pidemmän päälle hyvästä.

Ilmoita tilatessasi kassalla tilauksen kommentit kohtaan tietosi syntymäkarttaasi varten: syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Jos et tiedä kellonaikaasi, niin se ei estä tämän tulkinnan tekoa!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Jaa:

Kuvaus

Varjotyötulkinta ei pyyhi esiin nostettua varjoa pois, eikä se tee sinulle asioita valmiiksi. Sen sijaaan tulkinta voi nostaa työstettävän varjon esiin ehkä yllätyksenä, tuo siitä näkyville uusia puolia tai pelkästään muistuttaa olemassaolostaan. Se nostaa esiin asian, mitä sinun tulisi ruveta työstämään itsenäisesti eteenpäin. Voit siis ajatella tätä tulkintaa esivalmisteluna pitkälle polulle, muistuttajana tai palauttajana asioissa, joiden olemassaolon jo tiedät, mutta et ole osannut tai halunnut niihin aikaisemmin tarttua.

Tämä tulkinta on hyvä tilanteessa, missä olet tietoisesti valmis tekemään varjotyötä, mutta samalla se muistuttaa, että tarttuessasi asiaan, sinun täytyy olla erittäin rehellinen itseäsi kohtaan. Jopa raivostuttavan rehellinen. Mieli ja ego eivät käsittele varjotyöaihetta hyvällä, se koettaa usein jopa kieltää sen olemassaolon.

Omien varjojen käsittely ja myöntäminen voi olla (on) iso tehtävä ja siksi kehotankin ennen tulkinnan tilaamista rehelliseen pohdintaan ja mieti, että oletko valmis kuulemaan, mitä tulkinnassa nousee pintaan. Älä tilaa tätä tulkintaa, jos et ole valmis tarkastelemaan varjopuoltasi tai jos tiedät ärsyyntyväsi herkästi, kun käsitellään asioita, joiden olemassaoloa et tahdo tuoda pinnalle.

Tulkinta toimitetaan sähköpostiisi 1-3 viikon kuluessa.

65€ sis. alv24%

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Shadow work – varjotyötulkinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×