Sieluntarina workshop

88,00 

TÄYNNÄ!!!

SIELUNTARINA workshop su 19.7 klo 12-18.

(Huom! Päivämäärä on eri mitä aikaisemmin ilmoitettu!). Hinta on 88€ (alv24%). Hintaan sisältyy teetarjoilu, pientä purtavaa, astrologinen kartta & materiaalia. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä osallistumismaksu.

Varasto loppu

Jaa:

Kuvaus

Kurssi pidetään Seinäjoella työtilassani Piirin Verstaalla os. Seuralantie 25 (2.krs). Tilaan ei ole esteetöntä kulkua. Jos kaunis sää suosii, voimme olla myös ulkona osan päivistä. Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Parkkipaikka on ilmainen.

Mitä karma merkitsee? Mitä on hyvä karma? Sanonta karma korjaa ja opettaa on tuttu, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? Miksi joidenkin asioiden läpi käyminen on aivan suunnattoman vaikeaa ja tuntuu, että vaikka mitä tekisi, niin tilanne ei muutu ja aina kaikki tuntuu palaavan alkupisteeseen – samat kaavat toistuvat eri muodossa ja eri ihmissuhteissa. Mitä on sielunkumppanuus – onko se aina romanttisen parisuhteen osapuolien välillä? Entä mitä tarkoittaa henkisissä piireissä usein mainittu kaksoisliekki? Mitä jos sielunkumppani lähtee elämästäsi? Voiko sielunkumppaneita olla monta?

Mistä pelot muodostuvat? Miksi joku pelkää koiria tai vettä, vaikka mitään selkeää yhteyttä ei ole pelon muodostumiseen? Miksi elämässä on valtavasti estoja ja rajoitteita, jotka haittaavat normaalia eloa? Miten niistä voi päästä eroon, jos ei tiedä, mistä ne ovat edes tulleet?

Miten sielunsuunnitelmaansa voi tutkia astrologiselta kartalta? Sinulla ei tarvitse olla osaamista astrologiaan, karttoja käydään läpi yhdessä keskustellen.

Paljon kysymyksiä – löydetään yhdessä vastauksia!

Päivän aikana tehdään harjoituksia yhdessä ja pienissä ryhmissä. Lisäksi teemme yhteisen regressio-ohjauksen, joka on matka menneeseen elämään syvärentoutuksen avulla.

Mukaasi tarvitset makuualustan (regressio tehdään selin makuulla), villasukat, vesipullon. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita myös tietosi astrologista karttaasi varten (syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sieluntarina workshop”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *