Tähtitaival – astrologinen tulkinta

Valitse tulkinnan pituus

Lyhyesti

Ennen kuin tilaat tämän tuotteen, tarkista vapaat ajat ja ota yhteyttä!

Tämä tuote pitää sisällään valitsemasi pituisen tulkinnan syntymäkartastasi. Tulkinta toteutetaan videopuheluna, minkä aikana voit myös esittää kysymyksiä. Videopuhelu tallennetaan ja saat sen itsellesi linkkinä + kaiken tulkinnassa käytetyn materiaalin pdf -tiedostoina. Huomioithan, että tallenteen säilyttäminen lähetyksen jälkeen siirtyy kaikissa tulkinnoissa tilaajan vastuulle!

    • 1 tunti 99€. Tunnin aika astrologisen karttasi tutkimusmatkalle, missä käydään läpi karttasi tärkeimmät piirteet.
    • 1h45min 179€. Pidempi aika astrologisen karttasi tulkintaan, missä käydään läpi karttaaso syvällisesti. Käydään myös läpi tämän hetken transiitteja eli ajankuvia.
    • 2,5 tuntia 211€. Runsaasti aikaa astrologisen kartan parissa. Lisäksi käydään läpi transiitteja eli ajankuvia, tutkitaan pikaisesti tämän hetken auringonpaluukarttaa ja progressiivista kuuta.
    • Jatkotulkinta palaavalle asiakkaalle 1,5 tuntia 118€. Jatkotulkinta etänä Tähtituulen astrologiatulkinnassa olleille asiakkaille (myös kirjallisten tilaajille). Voit halutessasi valita itse käsiteltävät aiheet.
    • Seuraavat 3 vuotta 1,5 tuntia 188€. Käydään läpi tärkeitä ajankuvia seuraavalle 3 vuodelle. Tulkinnassa tutkitaan mm. transiitteja, progressiivista kuuta sekä auringonpaluukarttoja. Huom! Tämä ei ole astrologisen kartan perustulkinta, vaan tässä käydään läpi tulevia ajankuvia eri tekniikoin. Suosittelen jonkun tasoista perustulkintaa ennen tätä.

Karttaasi varten tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan. Ilmoita nämä tilatessasi lisätiedot kohtaan tai myöhemmin sähköpostilla.

Jos sinulla on lahjakortti, voit varata ajan suoraan sähköpostilla anne@tahtituuli.com. Jos haluat tilata tämän tulkinnan lahjaksi, tilaa lahjakortti täältä.

Jos et halua pidempää tulkintaa ja analyysia kartastasi, vaan kaipaat enemmänkin vastausta johonkin tiettyyn kysymykseen tai sinua mietityttää jokin tietty aihe, tilaa AstroVartti!

Peruutukset, siirrot yms.

Jos haluat siirtää aikaasi tai haluat perua aikasi, niin teethän sen aina mahdollisimman pian esteen saavuttua. Lue ehdot etäaikoihin täältä.

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi tarkastella mm. tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia. Maailmantilannettakin voidaan tutkia monen erilaisen astrologisen menetelmän avulla. Useimmiten puhutaan myös horoskooppimerkeistä, missä kuitenkin perehdytään vain hyvin suppeasti yhteen sijaintiin – Aurinkoon. Ja ne seiskapäivää horoskoopit, ne on täyttä puppua myös minun mielestäni.

Kun lähdetään avaamaan astrologista syntymäkarttaa, ei siinä tutkitakaan pelkästään persoonallisuuden piirteitä, urapolkuaja tai rakkaushuolia. Siinä katsotaan ihmisen sieluun. Astrologinen karttasi voi kertoa sinulle, miksi olet täällä juuri nyt, juuri sinä ja juuri niissä tilanteissa, mitä olet käynyt läpi elämäsi aikana. Astrologinen kartta on kirjaimellisesti kartta. Se on sinun sielun kartta. Tulkinnassa perehdytään sen myötä myös sielunelämään ja ajatukseen menneistä elämistä. Tämä seikka on hyvä ottaa huomioon ennen ajanvarausta 🙂

Karttasi kertoo, mitkä ovat sinun potentiaalit, mahdollisuudet ja miten hyvin olet osannut ottaa niitä käyttöön elämäsi aikana. Tulkinnat ovat samalla keskustelua, mihin toivon, että osallistut kanssani. Muistathan varmistaa syntymäkellonaikasi ennen ajan varaamista – se täytyy olla ehdottomasti oikein, että saan muodostettua sinulle oikean kartan. Tarkista tämä mieluusti jostain dokumentista tai vaikkapa vauvakirjasta.

Tulkinnassa käydään läpi myös, millaisia haasteita kartalta löytyy ja millaisia vinkkejä niiden selättämiseen astrologia voisi tarjota. Tottakai tutkitaan myös, onko kartallasi jotain “piilotettua”, mikä odottaa löytymistään? Tarvitaanko siihen itseluottamusta ja miten sitä voisi saada? Missä tarvitaan rohkeutta? Millaisia ihmistyyppejä vedät puoleesi? Millaisissa asioissa saatat kokea kahnausta joko parisuhteessa, ystävyydessä tai työelämässä? Missä voisit kehittää itseäsi? Miten koti ja perhe korostuvat?

Olen myös tunnettu tulkinnoista, missä sukelletaan syvään päätyyn aika nopeasti, tutkien myös varjoja ja syvyyksiä. Eli tiedossa ei ole pintapuolista höpöttelyä, vaan syvällistä keskustelua, kuitenkin rennolla otteella ja aina asiakkaan olotilaa ja tarpeita kuunnellen. Sinä päätät aina, mistä haluat, mutta myös sen, mistä et halua keskustella.

Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta. Oma suuntaukseni on evoluutioastrologia sekä karma-astrologia, minkä vuoksi tutkin karttaa sielunkasvun näkökulmasta sekä ohjenuorana, joka näyttää reitin sekä sen lukemattomat mahdolliset valintapaikat elämäsi polulla. Astrologinen syntymäkartta ei siis osoita, missä jumitetaan hamaan loppuun saakka, vaan se elää sinun kanssasi rinta rinnan. Sinä olet sinun kartta. Kun sinä kasvat henkisesti esim. elämäntapahtumien myötä, myös karttasi kasvaa ja kehittyy.