Tähtitaival – astrologiset tulkinnat

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain ”piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Tämä tuote pitää sisällään valitsemasi pituisen tulkinnan syntymäkartastasi. Tulkinta toteutetaan Zoom videopuheluna, minkä aikana voit myös esittää kysymyksiä. Videopuhelu tallennetaan ja saat sen itsellesi + kaiken tulkinnassa käytetyn materiaalin.

    • 1 tunti 85€. Tunnin aika oman astrologisen karttasi tutkimusmatkalle, missä käydään läpi tärkeimmät karttasi piirteet. Jos haluat, että tutkitaan myös ajankuvia, valitse 2 tunnin aika.
    • 1,5 tuntia 120€. 1,5 tunnin aika oman astrologisen karttasi tutkimusmatkalle, missä käydään läpi tärkeimmät karttasi piirteet. Jos haluat, että tutkitaan myös ajankuvia, valitse pidempi aika.
    • 2 tuntia 150€. 2 tunnin aika oman astrologisen karttasi tutkimusmatkalle, missä käydään läpi tärkeimmät karttasi piirteet + käydään läpi tärkeitä ajankuvia + haluamiisi ajankohtiin.
    • Jatkotulkinta palaavalle asiakkaalle, 1,5 tuntia, 95€. Jatkotulkinta etänä Tähtituulen astrologiatulkinnassa olleille asiakkaille (myös kirjallinen). Voit valita itse käsiteltävät aiheet.
    • Seuraavat 3 vuotta 1,5 tuntia 188€ *UUSI TULKINTA*. Käydään läpi tärkeitä ajankuvia seuraavalle 3 vuodelle. Tulkinnassa tutkitaan mm. transiitteja, progressiivista kuuta sekä auringonpaluukarttoja. Huom! Tämä ei ole astrologisen kartan perustulkinta, vaan tässä käydään läpi tulevia ajankuvia eri tekniikoin.

Karttaasi varten tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan. Ilmoita nämä ajanvarauksessa / tilatessasi lisätiedot kohtaan.

Jos et halua pidempää tulkintaa vaan kaipaat enemmänkin keskustelua ja kyselyaikaa kartastasi tai jostain tietystä aiheesta, varaa aika AstroVarttiin!

Vieritä ylös
TähtitaivalTähtitaival – astrologinen tulkinta Zoomissa