Tähtitaival – Tähtituulen astrologiset tulkinnat

Astrologia on itsetuntemuksen väline, millä voi toki tarkastella myös tulevia ajanjaksoja ja mahdollisuuksia, mutta minun tekemissä analyyseissa lähtökohta on aina käydä läpi ihmistä itseään; mitkä ovat potentiaalit ja mitä haasteita kartalta löytyy. Onko kartalla jotain ”piilotettua”, joka odottaa löytymistään? Missä kohtaa suurimman rohkeudentarpeen? Millaisia ihmistyyppejä vetää puoleensa? Millaisissa asioissa voi kokea kahnausta? Astrologinen syntymäkartta tarjoaa mahdollisuuden katsoa asioita ja ihmistä monelta eri tasolta.

Tämä tuote pitää sisällään valitsemasi pituisen tulkinnan syntymäkartastasi. Tulkinta toteutetaan Zoom videopuheluna, minkä aikana voit myös esittää kysymyksiä. Videopuhelu tallennetaan ja saat sen itsellesi linkkinä + kaiken tulkinnassa käytetyn materiaalin pdf -tiedostoina. Linkkiä ei säilytetä pitkiä aikoja eli vastuu tallennuksesta jää tilaajalle!

Jos haluat varata ajan vastaanottoon Seinäjoella, aikoja tulee varattavaksi pieni määrä jokaiselle kuukaudelle ja ne löytyvät täältä.

    • 1 tunti 99€ | vain Zoomissa. Tunnin aika astrologisen karttasi tutkimusmatkalle, missä käydään läpi karttasi tärkeimmät piirteet.
    • 1h45min 179€ | vastaanotto 185€. Pidempi aika astrologisen karttasi tulkintaan, missä käydään läpi karttaaso syvällisesti. Käydään myös läpi tämän hetken transiitteja eli ajankuvia.
    • 2,5 tuntia 211€. Runsaasti aikaa astrologisen kartan parissa. Lisäksi käydään läpi transiitteja eli ajankuvia, tutkitaan pikaisesti tämän hetken auringonpaluukarttaa ja progressiivista kuuta.
    • Jatkotulkinta palaavalle asiakkaalle 1,5 tuntia 118€ | vastaanotto 125€. Jatkotulkinta etänä Tähtituulen astrologiatulkinnassa olleille asiakkaille (myös kirjallisten tilaajille). Voit valita itse käsiteltävät aiheet.
    • Seuraavat 3 vuotta 1,5 tuntia 188€ | vastaanotto 195€. Käydään läpi tärkeitä ajankuvia seuraavalle 3 vuodelle. Tulkinnassa tutkitaan mm. transiitteja, progressiivista kuuta sekä auringonpaluukarttoja. Huom! Tämä ei ole astrologisen kartan perustulkinta, vaan tässä käydään läpi tulevia ajankuvia eri tekniikoin. Suosittelen perustulkintaa ennen tätä.

Karttaasi varten tarvittavat tiedot ovat syntymäpäivä, mahdollisimman tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty. Näitä tietoja käytetään ainoastaan astrologisen karttasi luomiseen ja ilman niitä en ikävä kyllä pysty tekemään astrologista analyysiä kokonaisuudessaan. Ilmoita nämä ajanvarauksessa / tilatessasi lisätiedot kohtaan.

Jos sinulla on lahjakortti, voit varata ajan suoraan sähköpostilla anne@tahtituuli.com. Kurkkaathan sinulle sopivan ajan ennakkoon ajanvarauskalenterista ja lähetä lahjakorttisi varauskoodi, niin saan varmasti varmistettua sinulle juuri sen ajan, mikä sinulle käy.

Jos et halua pidempää tulkintaa ja analyysia kartastasi, vaan kaipaat enemmänkin keskustelua ja kyselyaikaa tai sinua mietityttää jokin tietty aihe, varaa aika AstroVarttiin!

TähtitaivalTähtitaival – astrologinen tulkinta
Scroll to Top