Tähtituulen syksyn 2022 astrologia workshop-sarja

Workshopit järjestetään etänä Zoomin välityksellä.

26.9. 69 € CHIRON JA PHOLUS

24.10. 69€ ASTEROIDIT RAKKAUDESSA

12.12. 69€ PROGRESSIIVINEN KUU

5.1.2023 69€ AURINGONPALUU (Huom! Uusi päivämäärä!)

Jokaisen workshopin tallenne jää sinulle itsellesi, eli ei haittaa, vaikka et pääsisi osallistumaan liveen.

69,00 270,00 

CHIRON JA PHOLUS 26.9.2022 klo 17-20

Tallenne workshopista tulee myöhemmin myyntiin!

Workshopin aikana tutustutaan kahteen mielenkiintoiseen kentauriin, Chironiin ja Pholukseen. Tämä kaksikko poikkeaa kentaureista luonteensa puolesta, heillä on herkkyyttä ja halu hoivata, siinä missä kentaurit yleensä mielletään rujoiksi rääväsuiksi, joita ei kiinnosta muiden hyvinvointi.

Chironia nimitetään haavoittuneeksi parantajaksi ja astrologisella kartalla se edustaakin meidän syvimpiä haavoja, haastepaikkoja, jotka luovat sieluun haavakielen, minkä parantumiseen ja ymmärtämiseen tarvitaan aikaa ja kärsivällisyyttä. Chironin haava näyttää, missä meillä on myös suuria hankaluuksia hoivata itseämme.

Pholus edustaa astrologisella kartalla ketjureaktioita, asioiden paljastumista, dominopalikoiden kaatumista, perhosefektiä. Yksi asia johtaa toiseen ja kun pandoran laatikko on avattu, ei sitä voi enää sulkea. Liika uteliaisuus voi paljastaa myös asioita, joita ei halua paljastuvan, mutta kun sanat on sanottu, niitä ei saa takaisin. Chiron ja Pholus ovatkin energeettisesti vastakappaleet – Chiron on raastavan hidas – Pholus jopa liian nopea.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys omasta kartasta ja astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat).

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle itsellesi.

 

ASTEROIDIT RAKKAUDESSA 24.10.2022 klo 17-20

Tallenne workshopista tulee myöhemmin myyntiin!

Workshopin aikana käydään läpi seuraavia asteroideja Juno, Eros, Amor, Psyche, Sappho, Lust, Cupido, Valentine.  Lähestymme näitä ihmissuhteiden, rakkauden, rakastumisen, ihastumisen ja myös mustasukkaisuuden & riitojen näkökulmasta.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat).

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle.

PROGRESSIIVINEN KUU 12.12.2022 klo 18-20

Kuumerkki on astrologisella kartalla yksi tärkeimpiä sijainteja. Kuu kuvastaa mm. herkkyyttä, sisäistä maailmaa, tunteita, äitisuhdetta, lempeyttä ja lämpöä, intuitiotasi, sisälläsi syntyviä reaktioita sekä haluasi osoittaa toisille hellyyttä ja hoivaa. Karttaa voidaan tutkia myös ns. edistävänä eli progressiivisena karttana, missä etenkin progressiivista kuumerkkiä on mielenkiintoista tutkia, sillä sen liike on progekartalla kaikkein nopeiten muuttuvaa sekä elämän tärkeitä syklejä edustavaa.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat) sekä ymmärrys omasta kartasta.

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle + progressiivisen kuun listaukset. Saat listaukset ennakkoon, jos varaat paikan workshoppiin ennen 28.11.2022. Tätä varten sinun täytyy lähettää tiedot astrologista karttaasi varten. Voit lisätä tiedot myös tilausvaiheessa kassalla ”lisätiedot” kohtaan.

AURINGONPALUU 5.1.2023 klo 12-15. Tämä workshop siirtyi eteenpäin, alkuperäinen päivämäärä oli 21.11.

Workshopissa käydään läpi tärkeimpiä asioita, mitä voit tutkia omalta auringonpaluukartaltasi.

Auringonpaluukarttasi muodostuu joka vuosi sinä hetkenä, kun aurinko palaa siihen merkkiin ja tarkkaan astelukemaan, missä se on sinun syntymäkartallasi. Tämä on siis syntymäpäiväsi, mutta joskus auringonpaluukartta voi muodostua syntymäpäivääsi edeltävälle tai seuraavalle päivälle. Auringonpaluukartan energia alkaa tuntua jo muutama kuukausi ennen syntymäpäivääsi ja näin ollen edellinen alkaa vähentyä muutama kuukausi ennen seuraavaa syntymäpäivääsi. Auringonpaluuseen kannattaa palata vuoden mittaan usein, sillä se kokoaa sisälleen yhden kokonaisen vuoden energian.

Workshop sopii sinulle, joka osaat luoda oman astrologisen kartan astro.com sivustolla ja kenellä on jo jonkinlainen ymmärrys astrologian perusteista (merkit, huoneet, akselit, planeetat). Ohjeistan sinulle auringonpaluukartan teon workkarin alussa.

Voit antaa omasi esimerkkikartaksi halutessasi. Valitsen lähetetyistä kartoista sopivat, jos niitä tulee runsaasti. Lähetäthän karttasi tiedot vähintään muutamaa päivää ennen workshopin alkua, niin ehdin tutustua siihen. Voit kertoa tiedot myös varatessasi paikkaa ”lisätiedot”-kohtaan kassalla.

Hintaan kuuluu tallenne, mikä jää sinulle.

 

MUUTA:

  • Saat linkin Zoomiin viimeistään workshopin päivänä. Linkki lisätään aina kunkin workshopin omalle kurssialustalle.
  • Pääset kirjautumaan kurssialustalle täältä ja kohdasta omat kurssit.
  •  Workshopin tallenne lisätään sille kuuluvalle kurssialustalle viimeistään 5 arkipäivän kuluessa workshopin päättymisestä.
  • Saat myöhemmin tallenteen myös itsellesi.
  • Workshopeilla ei ole perumis- tai palautusoikeutta.
  • Tähtituuli pidättää oikeuden aikataulumuutoksiin. Jos ilmenee tilanne, että workshopin pito sovittuna päivänä ei onnistu, ilmoitan uuden päivämäärän mahdollisimman pian.

Jos sinua kiinnostaa lähteä opiskelemaan astrologiaa perusteellisesti alkeista asti kokeneen opettajan ohjauksessa, niin lähde mukaan Nebulaan!

Scroll to Top