Tarot tulkinta

49,00 €

Varastossa

Lyhyesti

Saat tulkinnan itsellesi äänitteenä. Tässä tulkinnassa ei siis tarvitse varata aikaa ❤️ Tallenteen pituus on 30min.

Jos et anna tulkinnalle mitään aihetta, luotan intuitiooni. Voit halutessasi antaa tulkintaan yhden aiheen TAI yhden kysymyksen. Katsothan alta tarkemmat ohjeet, millaisiin kysymyksiin en voi antaa vastauksia tai millaiset aiheet eivät sovellu minkäänlaisiin tulkintoihin!

Lisäohjeistusta tulkintaan:

Tulkinnassa tuon esiin mm. erilaisia näkökulmia, millainen tunne, fiilis tai energia minulle nousee aiheesta tai kysymyksestä. Koetan nostaa esiin erilaisia ajatuksia, mitä et välttämättä ole itse aikaisemmin miettinyt ja antaa erilaisia vinkkejä tilanteesi selvittämiseen. Tulkintani on sinulle kuin “keskustelua ja rupattelua kahvipöydässä”, missä koetan samalla auttaa sinua avartamaan näkemystäsi hankalassa tilanteessa tai antaa sinulle rohkeutta tarttua johonkin haasteeseen, mitä olet mietiskellyt.

Aihealueet, mihin en nosta kortteja / en tee tulkintoja

  • lasten hankkimiseen liittyvät haasteet tai päätökset
  • kyllä / ei kysymykset
  • terveydentilaan (omaan tai muiden) liittyvät kysymykset
  • kysymykset, missä halutaan jokin päätös eli siirretään päätöksen teko kysyjältä tulkitsijalle
  • kysymykset, mitkä alkaa “pitäisikö minun tehdä / päättää / erota /valita …” Minä en voi päättää sinun puolestasi, pitäisikö sinun erota tai ottaa lopputili. Koeta muotoilla kysymyksesi toisella tavalla tai sitten katsotaan vain yleisesti ihmissuhdeasioita / työasioita tms.
  • asiat, mitkä koskevat toisia ihmisiä ja mikä ei liity millään tavalla kysyjään itseensä
  • en ennusta tulevaa siinä mielessä, miten ennustaminen yleensä mielletään. En siis missään tulkinnassa sano tai lupaa, että asia tulee menemään “näin ja noin”, enkä myöskään pelottele tai tuo kenellekään huonoja, surullisia uutisia (esim. tietoa jonkun sairastumisesta tai kuolemasta).
  • en myöskään voi kertoa tarkkoja ajankohtia, milloin jokin asia päättyy tai alkaa, sillä aika on muuttuvaista… ja lopulta, mitä se aika edes on?