Tarotkortit tutuiksi – H E L S I N K I

120,00 

Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 10.10 klo 10.00-16.00 ja 11.10 klo 9-15:00. Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään Viisauden TILAssa os. Taiteentekijäntie 8 A 1 00350 Helsinki.

Viikonlopun hinta on 120€ (sis.alv 24%) sis. ison materiaalipaketin ja tee- ja kahvitarjoilun. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu.

Varasto loppu

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

HUOM!!

Tämä kurssi siirtyy alkuvuoteen 2021! Ajankohta tarkentuu myöhemmin syksyllä!

*************************

T A R O T K O R T I T    T U T U I K S I  –  H E L S I N K I

Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 10.10 klo 10.00-16.00 ja 11.10 klo 9-15:00.

Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään Viisauden TILAssa os. Taiteentekijäntie 8 A 1 00350 Helsinki. Bussi numero 18 lähtee 4 kertaa tunnissa Kampista ja matkan kesto Kampista on 20min.

Käymme viikonlopun aikana läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä sinun tulisi hankkia itsellesi ennen kurssia. Kerro, jos tarvitset apua pakan löytämisessä.

Huom! Jos sinulla ei ole vielä omaa tarotpakkaa tai haluat hankkia uuden, niin ota tästä alekoodi käyttöön! Saat Era Novasta etukoodilla TÄHTITAROT10 kymmenen prosentin alennuksen kaikista ostoksista 30.9.2020 saakka! Alennus toimii verkkokaupassa eranova.fi (koodille oma paikka), puhelintilauksissa p. 09 632 500, ja sähköpostitilauksissa eranova@eranova.fi mainitse koodi tilauksen yhteydessä.

Era Novasta löydät henkisen kasvun ja kehityksen kirjoja, enkeli-, oraakkeli ja tarotkortteja, suitsukkeita, voimaesineitä, pieniä patsaita sekä uniikkikoruja ja hyvällä intentiolla valmistettuja koruja. Os. Kasarmikatu 2, Helsinki.

Käymme läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Molempina päivinä ehdimme tehdä myös lyhyitä tulkintoja. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit.

Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja large) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi. Korttien “kielellä” ei siis ole sinänsä merkitystä – tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Sen vuoksi ei ole merkitystä, vaikka et englantia taida ja hankit itsellesi englanninkieliset kortit. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla – siksi intuition mukaan valjastaminen on tärkeää!

Muistathan myös, että kukaan ei opi kaikkia kortteja yhden viikonlopun aikana ulkoa – jatko vaatii sinulta työstöä ja harjoittelua, harjoitus tekee mestarin.

Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

Viikonlopun hinta on 120€ (sis.alv 24%) sis. ison materiaalipaketin ja tee- ja kahvitarjoilun.

Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu.

Pidäthän varaustasi sitovana. Jos osallistuminen perutaan osallistujan puolesta, pidätetään kurssista 50€ maksu, loppumaksu palautuu ilmoittamallesi tilille. Jos peruutus tulee järjestäjän puolesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan välittömästi ilmottamallesi tilille. Jos perut osallistumisen alle 24h ennen kurssin alkua, kurssimaksua ei palauteta.

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävästi – kurssipaikkoja on rajallinen määrä.

Lisätiedot sähköpostilla anne@tahtituuli.com

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarotkortit tutuiksi – H E L S I N K I”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *