Tarotkortit tutuiksi – H E L S I N K I

120,00 

Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 10.10 klo 10.00-16.00 ja 11.10 klo 9-15:00. Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään Viisauden TILAssa os. Taiteentekijäntie 8 A 1 00350 Helsinki.

Viikonlopun hinta on 120€ (sis.alv 24%) sis. ison materiaalipaketin ja tee- ja kahvitarjoilun. Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu.

13 varastossa

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

Huom! Tämä kurssi oli tarkoitus pitää syksyllä 2020, mutta koronatilanteen vuoksi se siirrettiin ajankohtaan, joka toivottavasti jo paremmin sopii mukaan haluaville.

 

T A R O T K O R T I T    T U T U I K S I  –  H E L S I N K I

Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 15.5 klo 10 ja 16.5 klo 10. Lauantai kestää vähintään klo 16 saakka, mutta päivä saattaa venyä hieman pidemmäksi! Sunnuntaina lopetetaan viimeistään klo 16.

Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään Viisauden TILAssa os. Taiteentekijäntie 8 A 1 00350 Helsinki. Bussi numero 18 lähtee 4 kertaa tunnissa Kampista ja matkan kesto Kampista on 20min.

Käymme viikonlopun aikana läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä sinun tulisi hankkia itsellesi ennen kurssia. Kerro, jos tarvitset apua pakan löytämisessä.

Käymme läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit. Molempina päivinä pyritään tekemään myös lyhyitä tulkintoja.

Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja large) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi. Korttien “kielellä” ei siis ole sinänsä merkitystä – tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Sen vuoksi ei ole merkitystä, vaikka et englantia taida ja hankit itsellesi englanninkieliset kortit. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla – siksi intuition mukaan valjastaminen on tärkeää!

Muistathan myös, että kukaan ei opi kaikkia kortteja yhden viikonlopun aikana ulkoa – jatko vaatii sinulta työstöä ja harjoittelua, harjoitus tekee mestarin.

Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

Viikonlopun hinta on 120€ (sis.alv 24%) sis. ison materiaalipaketin ja tee- ja kahvitarjoilun.

Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu.

Pidäthän varaustasi sitovana. Jos osallistuminen perutaan osallistujan puolesta, pidätetään kurssista 50€ maksu, loppumaksu palautuu ilmoittamallesi tilille. Jos peruutus tulee järjestäjän puolesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan ilmottamallesi tilille.

Jos perut osallistumisen alle 24h ennen kurssin alkua / jos peruutuksesta ei ilmoiteta, kurssimaksua ei palauteta.

– Mahdollinen peruutus täytyy tehdä kirjallisena siitä sähköpostiosoitteesta, millä olet varannut kurssipaikkasi.

– Jos sairastut ja perut tulosi, sairastodistuksen esittämällä kurssista peritään vain yllämainittu kulukorvaus.

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävästi – kurssipaikkoja on rajallinen määrä.

Lisätiedot sähköpostilla anne@tahtituuli.com

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarotkortit tutuiksi – H E L S I N K I”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×