Tarotkortit tutuiksi – materiaali postitse

75,00 

Tule oppimaan Tarotkorttien salat la-su 16.-17.5.2020 klo 10-16.30 molempina päivinä! Kurssi järjestetään verkkokurssina. Alustana toimii Microsoft Teams. Kurssilla ollaan yhteydessä koko porukkaan web-kameran sekä mikrofonin avulla, jotka löytyvät useimmiten kannettavista tietokoneista. Hintaan kuuluu postitse toimitettava materiaalipaketti.

Varaa paikkasi maksamalla kurssimaksu!

Varasto loppu

Jaa:

Kuvaus

Jos sinua mietityttää omien laitteiden toimivuus, niin ota ihmeessä yhteyttä sähköpostilla anne@tahtituuli.com! Jos et ole koskaan käyttänyt Teamsia, niin voimme halutessasi testata yhteyttä ennen kurssia. Sinun ei tarvitse ladata mitään erillistä ohjelmaa, kaikille osallistujille tulee kutsu sähköpostiin, minkä kauttta pääset osallistumaan verkkokurssille.

Kurssin aikana on mahdollista myös kirjata erilliseen chattiin kysymyksiä, joita käydään läpi molempina päivinä. Näin pyritään saamaan kurssi mahdollisimman samanlaiseksi, mitä intensiivikurssi on.

LISÄTIEDOT KURSSISTA

Tämän kurssin jo käyneet ovat tervetulleita mukaan edullisemmin kertaajahinnoin joko yhdeksi päiväksi tai molempina päivinä! Kysy lisää kertaajahinnoista!

Käymme viikonlopun aikana läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä mielellään hankit ennakkoon itsellesi ennen kurssia. Kerro, jos tarvitset apua pakan löytämisessä. Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja large) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi. Korttien “kielellä” ei siis ole sinänsä merkitystä – tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Sen vuoksi ei ole merkitystä, vaikka et englantia taida ja hankit itsellesi englanninkieliset kortit. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla – siksi intuition mukaan valjastaminen on tärkeää!

Muistathan myös, että kukaan ei opi kaikkia kortteja yhden viikonlopun aikana ulkoa – jatko vaatii sinulta työstöä ja harjoittelua, harjoitus tekee mestarin.

Käymme läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit.

Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Viikonlopun hinta on 75€ (sis.alv 24%) sis. ISON materiaalipaketin, jonka saat kotiisi postitse ennen kurssin alkua.

Kurssipaikka varataan maksamalla koko kurssimaksu ennakkoon. Kuluton peruutus onnistuu 3.5 asti. Tuon jälkeen tulleista peruutuksista veloitetaan 50% (ja loput palautuu ilmoittamallesi tilille). Jos perut osallistumisen alle 24h ennen kurssin alkua, kurssimaksua ei palauteta. Jos peruutus tulee järjestäjän puolesta, maksu palautetaan välittömästi.

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävä määrä!

Lisätiedot sähköpostilla anne@tahtituuli.com tai whatsapp 044 2450 233

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarotkortit tutuiksi – materiaali postitse”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×