Tarotkortit tutuiksi – V E R K K O K U R S S I

100,00 

Tule oppimaan Tarotkorttien salat 15.-16.5.2021 alkaen klo 10. Tähtituulen suosittu tarotkurssi järjestetään tällä kertaa verkkokurssina!

Viikonlopun hinta on 100€ (sis.alv 24%) Hintaan kuuluu tulostettava materiaali, videotallenteen katseluoikeus sekä pieni testi, jonka voit tehdä kurssin jälkeen.

Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu.

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

T A R O T K O R T I T    T U T U I K S I  – V E R K K O K U R S S I

Tule oppimaan Tarotkorttien salat 15.-16.5.2021! Kurssi pidetään Zoomissa tai Teamsissa (tarkentuu myöhemmin) ja se alkaa molempina päivinä klo 10 ja päivät kestävät vähintään klo 16 saakka. Kurssi taltioidaan ja kaikki kurssimaksun lunastaneet saavat nauhoitteen katseluoikeuden itselleen 6 kuukauden ajaksi. Jos et pääse osallistumaan kurssille silloin, kun se pidetään tai joudut poistumaan välillä koneen äärestä, niin tallenteen avulla pääset käymään kurssin antia läpi niin usein, kuin itse haluat.

Käymme viikonlopun aikana läpi Aleister Crowleyn Thoth Tarot pakkaa, minkä sinun tulisi hankkia itsellesi ennen kurssia. Kerro, jos tarvitset apua pakan löytämisessä.

Käymme läpi kaikki 22 ison Arcanan korttia ja toisena päivänä loput 56 korttia, mitkä jaotellaan lantteihin, miekkoihin, maljoihin sekä sauvoihin. Lisäksi opit laskemaan mielenkiintoiset persoonallisuuden-, sielun- ja kasvukortit.

Korteista on olemassa eri kokoja (mini, medium ja large) ja niitä löytyy mm. englanniksi, suomeksi, ruotsiksi ja saksaksi. Viikonlopun tarkoitus on oppia käyttämään omaa intuitiota vahvasti yhdessä Crowleyn upeiden visuaalisten korttien avulla eli samalla opit myös vahvistamaan yhteyttäsi sisimpääsi. Korttien “kielellä” ei siis ole sinänsä merkitystä – tärkeintä on oppia tunnistamaan, mitä mikäkin kortti omalla tavallaan viestii. Sen vuoksi ei ole merkitystä, vaikka et englantia taida ja hankit itsellesi englanninkieliset kortit. Crowleyn korteissa on niin monta ulottuvuutta, että yhtä ainutta oikeaa tapaa tulkita ei taida olla – siksi intuition mukaan valjastaminen on tärkeää!

Muistathan myös, että kukaan ei opi kaikkia kortteja yhden viikonlopun aikana ulkoa – jatko vaatii sinulta työstöä ja harjoittelua, harjoitus tekee mestarin. Crowleyn kortit ovat mahtava lisä mm. astrologian harrastajan käyttöön, sillä niissä on vahvasti mukana astrologisia symboleja.

Kurssin hinta on 100€ (sis.alv 24%). Hintaan kuuluu tulostettava materiaali, videotallenteen katseluoikeus sekä pieni testi, jonka voit tehdä kurssin jälkeen – tämä on vapaaehtoista. Testin tehneet saavat lyhyen kirjallisen palautteen myöhemmin.

Kurssipaikka varataan maksamalla tämä kurssimaksu. Varaus on sitova ja peruutuksia ei hyväksytä. Jos peruutus tulee järjestäjän puolesta, maksu palautetaan kokonaisuudessaan ilmottamallesi tilille.

Tekniset vaatimukset:

Tarvitset kurssia varten tietokoneen, toimivan nettiyhteyden sekä halutessasi mikrofoni/kuuloke headsetin, jos haluat kommentoida tai kysyä jotain.

Kysymyksiä voi esittää myös chatin kautta eli mikrofoni ei ole pakollinen.

Zoom toimii tietokoneella ilman erillistä ohjelmaa.  Jos haluat käyttää jotain älylaitetta, niin joudut lataamaan erillisen sovelluksen.

Teamsia varten kannattaa aina ladata erillinen ohjelma – käyttöönotto on tällöin varmempaa, kuin selaimen kautta käytettynä. Jos haluat käyttää jotain älylaitetta, niin joudut lataamaan erillisen sovelluksen.

Sovelluksien lataaminen ja käyttö on sinulle ilmaista. Kutsu lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, millä teet tämän kurssin tilauksen.

Kurssi järjestyy, jos osallistujia on riittävästi.

Lisätiedot sähköpostilla anne@tahtituuli.com

Anne Mari Lampimäki
TÄHTITUULI
anne@tahtituuli.com
tahtituuli.com

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarotkortit tutuiksi – V E R K K O K U R S S I”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

×