Transiitit tallenne

123,00 155,00 

Lyhyesti

Videotallenne, missä tutkin kartallasi tapahtuvia transiitteja eli ajankuvia (mennyt ja tuleva). Huomioithan, että tässä tulkinnassa ei perehdytä kartan sijaintien tulkintaan. Käytän tulkinnassa kaikkia planeettoja, asteroideja,

  • 1 tunti 123,00€
  • 1,5 tuntia 155€
  • 2 tuntia 199€
  • 2,5 tuntia 231€

Tulkintojen hintaan kuuluu runsas esityö ennen tallenteen tekoa + kaikki tallenteessa käytetyt transiittilistaukset pdf-tiedostoina. Lue alta tarkemmat kuvailut jokaisen tallenteen sisällöstä sekä yleiset infot tästä tulkinnasta!

Videotallenne, missä tutkin kartallasi tapahtuvia transiitteja eli ajankuvia (mennyt ja tuleva). Huomioithan, että tässä tulkinnassa ei perehdytä kartan sijaintien tulkintaan. Tulkintojen hintaan kuuluu runsas esityö ennen tallenteen tekoa + kaikki tallenteessa käytetyt transiittilistaukset pdf-tiedostoina.

  • 1 tunnin pituisessa tallenteessa tutkin transiitteja 2 vuotta taaksepäin ja 2 vuotta eteenpäin / sinun ilmoittamasi ajankohdat / näiden yhdistelmä.
  • 1,5 tunnin pituisessa tallenteessa tutkin transiitteja 3 vuotta taaksepäin ja 3 vuotta eteenpäin / sinun ilmoittamat ajankohdat / näiden yhdistelmä.
  • 2 tunnin pituisessa tallenteessa tutkin sinun henkilökohtaisella kartallasi tapahtuvia merkittävimpiä hitaiden planeetoiden tekemiä transiitteja (esim. Pluton ja Neptunuksen tekemät huonevaihdokset, akselien ylitykset jne.) SEKÄ erilaisia ikäkausitransiitteja (Saturnus, Neptunus, Uranus ja Pluto). Huomioi, että tässä tallenteessa tutkin aikaa kaikissa elämänvaiheissa, eli tämä tallenne kannattaa pitää hyvin tallessa ja säilössä.
  • 2,5 tunnin pituisessa tallenteessa tutkin transiitteja tilaushetken ympärillä (noin 2kk menneeseen ja tulevaan) SEKÄ sinun henkilökohtaisella kartallasi tapahtuvia, merkittävimpiä hitaiden planeetoiden tekemiä transiitteja (esim. Pluton ja Neptunuksen tekemät huonevaihdokset, akselien ylitykset jne.) SEKÄ erilaisia ikäkausitransiitteja laajemmin (Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Chiron, Pluto ja Kuunsolmut). Huomioi, että tässä tallenteessa tutkin aikaa kaikissa elämänvaiheissa, eli tämä tallenne kannattaa pitää hyvin tallessa ja säilössä.

Voit kertoa tilauksen jälkeen sähköpostitse, mitä ajanjaksoja haluaisit mukaan, mutta tämä ei ole pakollista. On myös mahdollista kertoa vain muutama ajanjakso tai vaikkapa yksittäinen päivä ja minä valitsen mukaan loput.

Huomioithan, että transiittien tutkiminen tulevaisuuteen EI OLE ennustamista siinä mielessä, mitä ennustamisesta yleisesti ajatellaan. Minä tutkin ajankuvien energioita ja nostan esiin, millaisia tuntemuksia erilaiset transiitit voivat elämässä ilmentää.

En siis kerro sinulle tarkkoja tapahtumia tarkkoina ajankohtina, enkä ennusta kenellekään lottonumeroita tai surullisia asioita, kuten sairastumisia. En myöskään koskaan kehota ketään toimimaan tai olemaan toimimatta ainoastaan esille nousseiden asioiden perusteella. Jokaisen tulee tehdä itse omat päätöksensä. Astrologia auttaa mm. löytämään potentiaalisen ajankohdan, milloin tietyt asiat voi onnistaa paremmin ja milloin kannattaa vaikkapa tarkistella omaa jaksamiskykyänsä ennen isoon projektiin ryhtymistä.

Transiitteja tutkiessa nostan esiin, missä ajassa voi olla hieman tuulista ja paljon muutoksia; työssä, kotona, omassa kasvussa jne. Muutokset ovat usein hyvästä, mutta niiden tulotapa elämään voi taasen olla vähemmän mukavaa. Astrologiassa, ainakaan minun näkökulmani kautta, ei mikään ole absoluuttista kamaluutta tai täydellistä ihanuutta. Oma asenne on myös usein se suurin mittari siinä, miten jotkut transiitit lopulta meidän elämässämme toteutuvat.

Ota myös huomioon, että meille tapahtuu niin monenlaisia transiitteja elämämme aikana, niin en voi käsitellä edes pisimmässäkään ajassa täysin kaikkea. Jos siis haluat mukaan etenkin menneestä jotain erityistä teemaa, aikakautta tai vaikkapa tapahtumaa (esim. hääpäiväsi tai lapsien syntymät) ajatellen, niin kerrothan siitä hyvissä ajoin ennakkoon, niin voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Menneet tapahtumat auttavat myös sanoittamaan sitä, miten jokin tietty planeetta toimii juuri sinulle.

Ja kuten aina, käytän transiitteja tulkitessani apuna myös intuitiota sekä selvänäköisyyttäni. Kerron aina erikseen, jos jokin asia tulee ns. “astrologian ulkopuolelta”.

Tallenteen valmistumisaika tilauksesta 3-4 kuukautta! Huomioithan, että tallenteen säilyttäminen lähetyksen jälkeen siirtyy aina kaikissa tulkinnoissa tilaajan vastuulle!