Voimaeläin workshop

44,00 

Voimaeläin workshop sunnuntaina 27.9 klo 12-15.

Osallistumismaksu 44€, sis. teetarjoilun. Varaa paikkasi workshoppiin maksamalla tämä osallistumismaksu. Ilmoittautuminen on sitova.

Varasto loppu

Jaa:

Kuvaus

Voimaeläin workshop sunnuntaina 27.9 klo 12-15. Osallistumismaksu 44€, sis. teetarjoilun.
 
Aikoinaan ihmisen yhteys luonnon sykleihin sekä syvä ymmärrys eläimiin, kasveihin ja luonnon ilmiöihin on ollut osa päivittäistä elämää. Tämän myötä myös arvostus luontoa kohtaan on ollut täysin erilainen, mitä se tänä päivänä on. Nykyihminen on pudonnut luonnon rytmistä ja kuljemme vahvasti kellon, laitteiden ja yhteiskunnan asettaman kierron mukana.
 
Workshopissa vahvistetaan tätä yhteyttä etsimällä ja tutustumalla omaan voimaeläimeesi. Tämän lisäksi etsimme myös yhteyttä johonkin kasviin; se voi olla kukka, puu…mikä tahansa kasvikuntaan kuuluva.
 
Voimaeläimiä voi olla useita ja toisinaan ne myös muuttuvat. Yleensä ihmisellä on kuitenkin vähintään yksi voimaeläin, joka pysyy mukana koko elämän.
 
Voimaeläimesi löytyy hiljetymisen, rauhoittumisen ja intuition avulla. Toisinaan voimaeläimesi saapuu elämääsi aivan tavallisissa arjen rutiineissa; jonkin eläimen energia tulee eteesi kerta toisensa jälkeen esimerkiksi kuvina tai kenties törmäät siihen luonnossa. Joillain voi myös olla vahva tietoisuus siitä, mikä oma voimaeläin on.
 
Jos sinulla on jo oma voimaeläimesi tiedossa, niin tässä workshopissa on mahdollisuus löytää uusia rinnalla kulkijoita tai löytää jokin viesti tai viisaus, mikä odottaa löytymistään. Muista, että voimaeläin voi olla myös jokin myyttinen olento.
 
Workshopin tavoitteena on löytää oman voimaeläimen myötä yhteys itseesi uudella tavalla ja ymmärtää, mitä luonnon ja eläinten viisaus meille tarjoaa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimaeläin workshop”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *