Vuosihoroskooppi

130,00 

Astrologinen katsaus vuoteesi kuukausi kerrallaan. Kirjallinen tulkinta.

Hinta 130€

5 varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Jaa:

Kuvaus

Astrologinen katsaus vuoteesi kuukausi kerrallaan.

Horoskooppiin kirjataan eritellysti, millaisia astrologisia tapahtumia kartallasi näkyy vuodeksi eteenpäin. Tähän kuuluu mm. mihin karttasi huoneeseen kunkin kuukauden täysikuu ja uusikuu, pimennykset, merkuriuksen peruutukset ym. osuu ja mitä se käytännössä sinulle tarkoittaa. Lisäksi paljon muuta. Tähtituulen horoskoopit eivät ole tapahtumien ennustamista, tässä tarkkaillaan enemmänkin, miten ajankuvat voivat vaikuttaa elämääsi.

Vuosihoroskoopin toimitusaika on 3-6 viikkoa, riippuen sen hetkisestä jonosta. Vuosihoroskooppi alkaa aikaisintaan tilausta seuraavasta kuukaudesta (riippuen paljolti siitä, teetkö tilauksen kuukauden alussa vai lopussa) tai valintasi mukaan tietystä kuukaudesta.

Tulkintaan voi ottaa myös menneitä kuukausia mukaan niin, että kokonaisuus on kuitenkin aina 12 kuukautta. Ilmoitathan tästä tilausta tehdessäsi erikseen. Tilaus toimitetaan sähköpostiisi pdf-tiedostona.

Ilmoita tilausta tehdessäsi tiedot karttaasi varten (syntymäaika, tarkka kellonaika sekä paikkakunta, missä sinut on synnytetty). Voit ilmoittaa sen lisätietoja kohdassa. Huom! Tämä ei ole syntymäkartan analyysi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuosihoroskooppi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *