Vuositulkinta

70,00 

Vuositulkinta

Tulevalle vuodelle tehtävä tulkinta, jonka voi aloittaa esim. syntymäpäivästä, tammikuusta tai halutessasi muusta ajankohdasta. Kuukausia pöytään tulee kuitenkin aina 12. Lisäksi tulkintaan kuuluu tulevan vuoden teeman sekä vuosineljänneksien pohdinta.

Osasto:
Jaa:

Kuvaus

70€ sis.alv24%

Tulkinta toimitetaan sähköpostiisi 1-3 viikon kuluessa.

HUOM! Jos tilaat vuositulkinnan vuoden lopulla (loka-joulukuu), niin se toimitetaan näissä tapauksissa aina joulukuun loppuun mennessä tilanteen mukaan! Loppuvuonna tulee runsaasti vuositulkintatilauksia ja teen ne tilausjärjestyksessä.

Vuositulkinnoista on tullut ihanaa palautetta kerta toisensa jälkeen, tässä muutama: 

”Tilasin Tähtituulen vuositulkinnan vuodelle 2020 tammikuussa. Näin loppuvuodesta voin ihmetyksekseni todeta asioiden menneen kuten kirjoitettiin ja elämän painottuen juuri niissä teemoissa mitä tulkinnassa käsiteltiin. Suosittelen.”

”Olen palannut tulkintaan aina kuukauden alkaessa ja sen päättyessä ja hämmästyttävällä tavalla asiat menevät juuri niin, mitä olet kirjoittanut. Kuun alussa ajattelen ja toivon asioiden menevän tietyllä tavalla, mutta yleensä käsittelyyn onkin tullut aivan jotain muuta ja se resonoi niin vahvasti tulkintasi kanssa. Ja aina jotain sellaista, mikä oli jo tarpeen tulla pinnalle.”

”Vuositulkinta on ollut loistavaa työskentelyä itsensä kanssa. Rankkaa, mutta ihanan antoisaa. Ihmettelen edelleen täsmällisyyttä asioissa. Kylmänväreitä on mennyt usein. Tilaan varmasti uudelleen ensivuonna.”

”Rakastan tapaasi avata vaikeitakin asioita sanoiksi. Olet rehellinen ja luotettava ja todella osaat asiasi.”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vuositulkinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *