vaaka horoskooppi 2023

Vaaka horoskooppi helmikuu 2023

Vaaka horoskooppi helmikuu 2023

neitsyt horoskooppi 2023

Tervetuloa seuraamaan Vaa’an horoskooppia vuodelle 2023. Nämä tekstit on kirjoitettu ensisijaisesti sinulle, kenen nouseva merkki on Vaaka. Kannattaa kurkata myös aurinkomerkkisi viesti (etenkin jos karttasi on päiväkartta) sekä kuumerkki viesti (etenkin jos karttasi on yökartta). Jos et tiedä, kumpi oma karttasi on, löydät siihen nopean ohjeen täältä.

Kaikki Tähtituulen sivuilla julkaistavat kuukausittaiset horoskoopit on kirjoitettu kollektiiville eli ne eivät ole henkilökohtaisia. Oma karttasi vaikuttaa siis taustalla aina kaikkein tärkeimpänä, mikä voi myös korostaa tai lieventää joitain merkityksiä. Myös itsetuntemus vaikuttaa taatusti siihen, miten hyvin tai huonosti jotkut asiat resonoivat. Jos jokin ei tunnu omaan elämään sopivalta, ei viesti ole silloin tarkoitettu sinulle. Luota aina ennenkaikkea omaan intuitioosi.

Vuosihoroskoopit tulevat luettavaksi kuukausi kerrallaan, alkaen tammikuusta 2023 ja ne ilmestyvät Tähtituulen sivuille aina kuukauden ensimmäisten päivien aikana. Nähdään taas viimeistään helmi-maaliskuun vaihteessa!

Jos et ole selvittänyt omaa nousumerkkiäsi, löydät ohjeet kartan tekoon klikkaamassa tästä.

Merkkien symbolit astrologiassa

symbolit Tähtituuli

Lue lisää huoneista täältä

Jokainen horoskooppi on myös kirjoitettu whole sign eli merkkihuonejaolla. Jos käytät placidusta pääasiallisesti, saattaa jotkut huoneet näyttää eri merkkiä mihin olet tottunut. Tämä ei kuitenkaan muuta asiaa, astrologiaa voi ja PITÄÄ tutkia monesta eri näkökulmasta.

Vaaka horoskooppi helmikuu 2023

20.1-19.2. Aurinko vesimiehessä, sinun 5. huoneessasi

Aurinko liikkuu 19.2 saakka sinun 5. huoneessa, minne kuuluu elämän ilot, lapset, rakkaus, luovuus, seksi. Vesimiehen aika korostaa asioita, missä sinä saat loistaa ja olla konstailematta henkilökohtaisen ilosi lähteillä, kuuluu siihen sitten mitä tahansa. Tee asioita, missä koet saavasi hyvää mieltä. Ehkä pieni tuhlaaminen ihan itseesi voisi myös tehdä hyvää. Jos lapset kuuluvat elämääsi, he voivat vesimiehen aikana ilahduttaa tai korostaa arkeasi. Aurinko nauttii olostaan täällä, omassa huoneessaan. Kaikenlaiset pohdiskelut ja ajatuskelat huoneen teemoissa voivat nousta esiin omatoimisesti ilman, että sen eteen täytyy suuremmin tehdä työtä.

5.2. täysikuu leijonassa, sinun 11.huoneessasi

Täysikuu valaisee sinun 11.huonetta, minne kuuluu ystävyyssuhteet, suuremmat ihmisjoukot sekä erilaiset ryhmät niin livenä kuin somessa. Voi olla tarpeen muistaa toisten ihmisten merkitys elämässäsi, etenkin, jos ole kovasti vetäytynyt omiin oloihisi kuluneen talven aikana tai painanut tukka putkella töitä. Lähde vaikka extempore kahville tai ostoksille!

Romanttinen ilta sohvannurkassa kynttilänvalossa tai hauskanpitoa parhaiden ystävien kanssa voisi myös ennen täydenkuun iltaa tehdä hyvää, vaikka lienee myös hyvä varoittaa, että tulinen leijona täysikuu voi saada menon aivan vallattomaksi. Pluto ja Merkurius ovat täydenkuun iltana löyhässä yhtymässä, Mars ja Venus tarkassa neliössä. Tämä saattaa tuoda joissain porukoissa tai tilanteissa esiin hieman normaalia räväkämpää suhtautumista ja ulostuloja liittyen asioihin, mistä ei olla samaa mieltä.

11.2 Merkurius siirtyy vesimieheen, sinun 5. huoneeseesi

Kommunikaation ja viestinnän planeetta siirtyy nyt kauriista vesimieheen. Ideointi ja suunnittelu tulevalle keväälle ja miksei koko vuodelle on nyt otollista etenkin liittyen mm. luovuuteesi. Luovuuden ei tarvitse liittyä suoranaisesti taiteen tekemiseen; tekemisen blokki voi tulla aivan kaikilla ja kaikessa, vaikka keittiössä tai seksissä.

Merkuriuksen ollessa vesimiehen merkissä, tekemisen energia muuttuu käytännöllisestä ja “energiatehokkaasta” hieman korkealentoisempaan ja tulevaa tarkastelevaan.

Aurinko siirtyy 19.2. kaloihin, sinun 6.huoneeseesi

Aurinko valaisee tulevan kuukauden karttasi 6. huonetta, minne kuuluu mm. työympäristö, hyvinvointi ja terveys, päivittäiset rutiinit, pienet eläimet ja palvelus. Kalat aika voi tuoda ymmärrystä ja lempeyttä vaatimuksiin, mitä asetat kehollesi. Lisäksi aika korostaa omaan hyvinvointiin keskittymistä. Siitä voi syntyä omatoiminen tarve muuttaa esim. unirytmiä tai vaikkapa ruokailutottumuksia, etenkin jos löytyy tarvetta saattaa jotain tasapainoon.

Kalat aika on aina jollain tavalla viimeistelyä ja alttius mukavaan tekemättömään haahuiluun voi olla kivaa. Tässä huoneessa kiva voi muuttua yhtäkkiä stressiksi ja ahdistuneisuudeksi, jos vaatii itseltään liikoja.

Uusikuu kalat 20.2. sinun 6.huoneessasi

Uusikuu värittyy Venuksen ja Neptunuksen yhtymällä, mikä tuo henkisyyden polulle lähteneille oivallisen tilaisuuden syvälliseen meditaatioon sekä yhteydenottoon esim. omiin henkioppaisiin. Jos moinen ei kiinnosta, niin silkka hiljentyminen ja tekemisen pysäyttäminen lienee hyvä päätös, että alitajuntasi voisi hengähtää kuulemaan, mitä asiaa uudella kuulla sinulle on.

Mitä kaipaat tähän hetkeen, mitä tahtoisit tilata tuleville viikoille kalojen pehmeässä energiassa ja etenkin liittyen sinun omaan hyvinvointiisi? Kaipaatko työkuvioihin, työkavereihin tai siellä vallitsevaan ilmapiiriin jotain muutosta?

Tässä on myös loistava päivä pehmeiden ja rakkaudellisten asioiden manifestointiin, mitä on kaivannut elämäänsä koko pitkän talven ajan – anna pyyntösi tulla vapaasti ja usko siihen, että se mitä toivot voisi myös olla mahdollista. Jos sinulta löytyy myös oma aurinko tai kuu kalojen merkin ensiasteilta, niin manifestoinnin energia voi korostua entiseltään.

Venus siirtyy 20.2 oinaaseen, sinun 7.huoneeseesi. 

Venus siirtyy sinun 7.huoneeseen, minne kuuluu ihmissuhteet, yhteistyökumppanit, sopimukset sekä kaikenlainen kanssakäyminen toisten ihmisten kanssa. Venus 7.huoneessa liikkuu omassa huoneessaan, minkä vuoksi sen liike on tulevat viikot sujuvaa, mutta samalla se voi myös vaatia sinulta hieman enemmän. Uskalla sanoa tahtosi ja toiveesi toisten kanssa. Panosta rakkauteen, ystävänpäivä voi olla joka päivä.

Ja koska oinas on oinas ja rakkauden planeetan liikkuessa siinä, se tuo etenkin ihmissuhderintamalle värinää ja kärsimättömyyttä. Venuksen ollessa oinaassa, tuntuu ilmassa erityisesti vaatimus saada asiat nopeasti ja raakileena, ilman kommervenkkeja. Yleisesti ajatellen ihmisistä voi tulla ärhäkkäämpiä, mikä voi tuntua hyvin erikoisena nukuksissa olleen kevättalven jälkeen. Yhtäkkiä ei kaikki enää kelpaa sellaisenaan, mitä sitä on aikaisemmin tarjottu. Kaikki voi tuntua olevan liikaa, tulee tunne vaatimuksesta riisua pois kaikki ylimääräinen.

HITAIDEN PLANEETOIDEN SIJAINNIT HELMIKUUSSA 2023

Hitaammat planeetat vaihtavat merkkiä paljon harvemmin, mitä persoonalliset planeetat Aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars. Mikään hidas planeetta ei vaihda merkkiiä helmikuun aikana, joten niiden vaikutus pysyy huoneiden kautta samana, mitä tammikuussa.

Palaa takaisin kaikkien merkkien listaukseen

Jaa

lue lisää