Nebula - Tähtituulen astrologia verkkokurssi

MINI-NEBULA

Mini Nebula on laajan Nebulan riisuttu versio! Mini on edullisempi, kokonaisuudeltaan suppeampi ja käytössäsi 90 päivän ajan / moduuli. Mini toimii laajan version kanssa rinta rinnan ja moduulit aukeavat käyttöön aina 1 kuukausi sen jälkeen, kun  laajan version moduuli on käynnistynyt. Jokainen Mini tulee myyntiin muutama viikko ennen moduulin avautumista ja voit hypätä mukaa aivan milloin itse haluat.

LAAJA NEBULA

Nebula on uudenlainen astrologian perusteiden opintokokonaisuus. Se on jaoteltu viiteen (5) täysin etänä suoritettavaan moduuliin, missä jokaisessa on aktiivinen opiskelu- ja opetusaika. Aktiivinen aika on aina 2 kuukautta + tehtävien palautusaika/palauteaika per moduuli.

Halutessasi voit myös opiskella vain yhden tai vaikkapa kaksi haluamaasi moduulia, niiden ei tarvitse olla perättäiset moduulit.

Et tarvitse ennakkotietoja astrologiasta osallistuaksesi. Lisäksi moduuleissa tulee runsaasti kertausta ja lisää tietoa kaikille teille, ketkä olette jo suorittaneet Tähtituulen viikonloppukurssit.

Verkkokurssialustana toimii Tähtituulen sivuilta löytyvä kurssialusta, minne sinut lisätään, kun olet lunastanut paikkasi Nebulassa. Kurssialustalle pääset kirjautumalla Tähtituulen sivuille omilla tiedoillasi, mitkä luot tilauksen yhteydessä sekä alla olevista kuvakkeista!

MISTÄ NEBULA KOOSTUU:

– videoista (vähintään 5-12h/ per moduuli), mitkä on katseltavissa omaan tahtiin kurssialustalla

– kirjallisesta materiaalista

– Zoom-keskusteluista opiskeluporukalla

– yksilökeskustelusta (45min / moduuli) Zoomissa tai halutessasi puhelimitse

– tehtävistä, mihin panostamalla voit saada lisää ilmaisia yksilökeskusteluaikoja. Huom! Tehtäviä ei ole pakko palauttaa ja halutessasi voit palauttaa vaikka vain osan! Ajallaan palautettuihin tehtäviin saat suullisen palautteen.

– opiskelijoiden Telegram ja Whatsapp -ryhmät

AIKATAULUT:

Nebula -opintokokonaisuus on aktiivisesti toiminnassa 1.8.2022 – 31.7.2023. Joulukuussa 2022 ei ole opetusta, vain tehtäväpalautukset sekä palautteenanto.

Nebula -opintokokonaisuus poistuu myynnistä 1.9.2022. Sen jälkeen moduulit ovat myynnissä vain erikseen. Jokaisen yksittäisen moduulin myyntiaika ilmoitetaan myöhemmin Tähtipuodissa. 

MODUULIEN ERILLISET AIKATAULUT:

Ensimmäinen moduuli ORIONIN VYÖ on aktiivisessa opetuksessa 1.8.-30.9.2022 välisen ajan. Tehtävien palautus viimeistään 15.10.2022, jos haluat suullisen palautteen.

Toinen moduuli SIRIUS on aktiivisessa opetuksessa 1.10.-30.11.2022 välisen ajan. Tehtävien palautus viimeistään 15.12.2022, jos haluat suullisen palautteen.

Kolmas moduuli MINTAKA on aktiivisessa opetuksessa 1.1.-28.2.2023 välisen ajan. Tehtävien palautus viimeistään 15.3.2023, jos haluat suullisen palautteen.

Neljäs moduuli RIGEL on aktiivisessa opetuksessa 1.3.-30.4.2023 välisen ajan. Tehtävien palautus viimeistään 15.5.2023, jos haluat suullisen palautteen.

Viides moduuli BELLATRIX on aktiivisessa opetuksessa 1.5.-30.6.2023 välisen ajan. Tehtävien palautus viimeistään 15.7.2023, jos haluat suullisen palautteen.


Scroll to Top