ETSITKÖ PAIKKAA, MISSÄ OPISKELLA ASTROLOGIAA SUOMEKSI?

Olet tullut oikeaan paikkaan.

Tältä sivulta löydät helposti kaikki astrologian etäkurssit, luennot, workshopit ja tallenteet, mitä järjestän nyt ja tulevaisuudessa sekä mistä on saatavilla tallenne. Tervetuloa astrologian ihmeelliseen maailmaan oppimaan lisää uutta itsestäsi.

Mistä aloittaa?

Haluaisitko aloittaa astrologian opiskelut, mutta et tiedä, että mistä? Tämä Kartan perusteet-workshop on hyvä paikka aloittaa tutkimusmatka astrologisella polulla!

Workshopin hintaan kuuluu myös e-kirja, minkä saat ikiomaksi!

Astrologian etäopintosarja

Lähde opiskelemaan astrologiaa ohjauksessani – aivan alusta ja perusteista lähtien! Tällä matkalla ei tule tylsää ja on hyvä mahdollisuus sinulle, joka kaipaat enemmän, kuin perusteita astrologian opinnoista.

Nämä kurssiosat sekä kaikki myöhemmin tarjolle tulevat ovat olleet mukana yhden vuoden pituisessa, syvällisen intensiivisessä ja ohjatussa astrologian etäkoulutuksessa, Nebulassa alkaen syksystä 2022 päättyen kesään 2023. Nebula-opiskeluiden aikana oli mahdollisuus opiskella myös nk. mini-Nebulan moduuleissa, missä materiaalin voimassaoloaika oli lyhyempi, eikä niihin kuulunut opettajan ohjausta ja yhteisiä zoom-sessioita. 

Sinä, joka olit mukana tällä matkalla jo ensimmäisellä kierroksella – suuri kiitos, kun mahdollistit kaiken toteutumisen. Ilman teitä opiskelijoita ei tämä olisi mahdollista. Sinä, joka nyt mietit opintojen aloittamista – suuri kiitos luottamuksestasi!

Nyt nämä Nebula-opinnot heräävät uudelleen henkiin erilaisessa muodossa ja sinulle itsellesi sopivassa opiskelutahdissa. Voit siis opiskella astrologiaa täysin omassa tahdissa ja silloin, kun se sinulle sopii. Vahvistusta omalle osaamiselle tulet saamaan mm. tammikuussa 2024 starttaavasta AURINKO -kuukausijäsenyydestä ja vielä laajemmin JUPITER -kuukausijäsenyyden päästessä alkuun.

Jos sinua mietityttää jonkun kurssiosan sisältö (klikkaamalla allaolevia kuvia, löydät kattavan kuvailun jokaisen osan sisällöstä ja laajuudesta), niin lähetä minulle sähköpostia anne@tahtituuli.com. Uskon vakaasti, että kertaaminen on vahvan astrologisen taitamisen perusta, eli vaikka olisit jossain lyhyemmässä workshopissa tai viikonloppukurssilla käynyt läpi osien 1-4 asioita, mutta olet silti vasta alussa astrologian polulla, niin suosittelen silti erittäin lämpimästi aloittamaan opinnot minun kanssani aivan alusta saakka. Kiire ei ole, nämä osat pysyvät täällä pitkään. 

Jokaisessa osassa on ilmoitettu myös lähteet sekä vinkkejä kirjallisuuteen ja astrologian lisäopiskeluun & treenaamiseen suomeksi sekä englanniksi.

Ystävällisin terveisin,

Ammattiastrologi ja astrologian opettaja Anne Mari Lampimäki

Osat tulevat myyntiin aivan pian ja uusia osia julkaistaan 2024 keväällä lisää!

ASTROLOGIAN KURSSI- JA LUENTOTALLENTEITA

Tästä löydät kaikki tulevat kurssit, workkarit ja luennot sekä menneiden luentojen  tallenteet, kaikki tulevat ja käynnissä olevat verkkokurssit ja workshopit.

Osasta saat tallenteet ikiomaksi. Tarkat tiedot katseluajoista löydät aina suoraan tuotteesta.