Akselit astrologiassa: osa 4

78,00 

Varasto loppu

Lyhyesti

Akselit astrologiassa osa 4. 

Tervetuloa opiskelemaan astrologiaa verkko-opintoina omaan tahtiin. Neljäs osa johdattaa sinut astrologisen kartan akseleiden pariin. Löydät muut etäopintoihin kuuluvat osat osat täältä ja uusia osia lisätään runsaasti vuoden 2024 aikana.

Neljäs osa pitää sisällään noin 1,5 tuntia videomateriaalia +  tekstimateriaalia. Katso tarkempi sisältö alempaa.

Jos olet vasta aloittamassa astrologian opintojen parissa, niin suosittelen lämpimästi käymään opinnot läpi järjestyksessä, aloittaen ensimmäisestä osasta, mikä on johdanto astrologian maailmaan.

Tämä osa on käytössäsi 1 vuoden.

Sisältö:

Yleisesti akseleista ja kartan rakenteesta

Keskitaivaan tehtävät

Nousumerkki AC video 32 minuuttia

Laskumerkki DC video 21 minuuttia

Keskitaivas MC video 21 minuuttia

Keskiyö IC video 12 minuuttia

Sekä lisäksi:

Astrologian opiskelusta sekä suuntaviivoista + eettisyys astrologiassa

Planeetoiden sekä merkkien symbolit listattuna sekä pdf -tallenteena (ei sisällä erillistä selvennystä, mistä symboleiden muoto on periytynyt)

Muuta:

Sinut lisätään kurssialustalle heti maksun varmistuttua ja pääset tutkimaan materiaalia, mikä on käytössäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Koska materiaali on käytössäsi heti, ei tällä kurssilla ole peruuttamisoikeutta.

Tämän osan materiaalit ovat olleet mukana Nebula -astrologiaopintojen pilottiryhmässä moduulissa 1: Orionin vyö. Mukana olleet opiskelijat ovat kertoneet tyytyväisyydestään liittyen opintojen sisältöön sekä opetustapaan.