Johdanto astrologiaan: osa 1

99,00 

Varasto loppu

Lyhyesti

Johdanto astrologiaan osa 1. 

Tervetuloa opiskelemaan astrologiaa verkko-opintoina omaan tahtiin. Ensimmäinen osa johdattaa sinut astrologian maailmaan perusteellisesti ja tarkasti. Löydät muut etäopintoihin kuuluvat osat osat täältä ja uusia osia lisätään runsaasti vuoden 2024 aikana.

Ensimmäinen osa pitää sisällään noin 5 tuntia videomateriaalia + runsaasti tekstimateriaalia. Katso tarkempi sisältö tästä kokonaisuudesta alempaa. Jos olet vasta aloittamassa astrologian opintojen parissa, niin suosittelen lämpimästi käymään opinnot läpi järjestyksessä aloittaen tästä ensimmäisestä osasta.

Tämä osa on käytössäsi 1 vuoden.

Sisältö:

Aloitetaan astrologian opiskelu:

Tärkeitä huomioita kartasta + video 44minuuttia. Käydään läpi perusjuttuja, mitä on tärkeä ottaa huomioon, kun lähdetään tutkimaan astrologista karttaa.

Astrologinen kartta ja sen rakenne + video 28 minuuttia

Mitä (trooppinen) astrologia on? + video 18 minuuttia

Sinä olet keskipiste – selvennystä ekliptikasta ja zodiakista

Apua oman kartan luomiseen 2 erilaisella ilmaisohjelmistolla + videot 40minuuttia

Kun lähdetään tutkimuksissa eteenpäin:

Päämerkit eli Aurinkomerkki, kuumerkki ja nousumerkki. Jos kartta tuntuu kaaosmaiselta ja asiaa on liikaa, näistä on hyvä aloittaa ja myöhemmin ottaa mukaan lisää planeettoja ja akseleita + video 39 minuuttia

Erittäin tärkeitä aiheita astrologian perusteissa, mutta myös jatkossa:

Laadut: johtava, kiinteä ja muuttuva + video 29 minuuttia. Yksi tärkeimpiä asioita astrologian perusteissa, minkä opiskelua ei tule koskaan ohittaa vain siksi, että halut päästä jo tutkimaan mitä mikäkin planeetta tekee missäkin merkissä.

Elementit: tuli, maa, ilma ja vesi + video 23 minuuttia. Laatujen lisäksi äärimmäisen tärkeä aihe, enkä voi enempää painottaa, miten hurjan tärkeää myös näiden sisäistäminen ja ymmärtäminen on!

Polariteetit: maskuliininen ja feminiininen, yin ja yang + video 13 minuuttia. Laadut ja elementit täydentyvät ymmärryksellä polariteeteista.

Kartan energian jakautuminen:

Kartan painotusten (eli laatujen, elementtien ja polariteetin) tutkiminen ja ymmärtäminen + video 61 minuuttia

Sekä lisäksi:

Astrologian opiskelusta sekä suuntaviivoista + eettisyys astrologiassa

Planeetoiden sekä merkkien symbolit listattuna sekä pdf -tallenteena (ei sisällä erillistä selvennystä, mistä symboleiden muoto on periytynyt)

Muuta:

Sinut lisätään kurssialustalle heti maksun varmistuttua ja pääset tutkimaan materiaalia, mikä on käytössäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Koska materiaali on käytössäsi heti, ei tällä kurssilla ole peruuttamisoikeutta.

Tämän osan materiaalit ovat olleet mukana Nebula -astrologiaopintojen pilottiryhmässä moduulissa 1: Orionin vyö. Mukana olleet opiskelijat ovat kertoneet tyytyväisyydestään liittyen opintojen sisältöön sekä opetustapaan.