Ihmissuhde astrologia -verkkokurssi

Koko kurssi 289€

Lyhyesti

Ihmissuhde astrologia -verkkokurssi

HINTA | koko kurssi 289,00 €

OSAT ERIKSEEN | ensimmäinen osa 144,50€ | toinen osa 144,50€

VALINNAINEN | ihmissuhdeasteroidit -workshop (pidetty 24.10.2022) | Tallenne omaksi 88,90€ | vuodeksi 69,90€. Tämän workshopin aikana käytiin läpi seuraavia asteroideja Juno, Eros, Amor, Psyche, Sappho, Lust, Cupido, Valentine.  Lähestymme näitä ihmissuhteiden, rakkauden, rakastumisen, ihastumisen ja myös mustasukkaisuuden & riitojen näkökulmasta. 

Kurssimateriaali on henkilökohtaisessa käytössäsi yhden vuoden ajan Tähtituulen verkkokurssialustalla.

Kurssin ensimmäinen osa aukeaa 1.11.2023.

Ihmissuhde astrologia -verkkokurssi

VERKKOKURSSI SISÄLTÄÄ YHTEENSÄ 10 JAKSOA

1. OSA avautuu käyttöösi 1.11.2023

synastriakartta

synastriassa kahden ihmisen kartat asetetaan päällekäin ja niitä vertaillaan ja tarkastellaan monin erilaisin tavoin. Tämä on ihmissuhdeastrologiasta ehkä käytetyin menetelmä ja se pitää sisällään lukemattomia erilaisia mahdollisuuksia tutkia soveltuvuutta niin kumppanuudessa, mutta myös yhteneväisyyttä tai epäsopua jonkun perheenjäsenen kanssa. Kurssilla ei keskitytä ihmissuhteisiin pelkästään romanttisesta näkökulmasta!

kuunvaiheet ihmissuhteissa

meillä jokaisella on oma henkiläkohtainen kuunvaiheemme, minkä voimme laskea omalta syntymäkartaltamme. Tämä kuunvaihe merkkaa monia tärkeitä asioita meille henkilökohtaisesti ja sen vuoksi esim. sama kuumerkki kahden eri ihmisen kartalla voi olla hyvin erilainen luonteeltaan. Kuunvaiheiden vertaaminen kahden ihmisen kesken on myös mielenkiintoinen tapa tutkia ihmissuhteiden välillä esiintyvää jännitettä.

planeetat ihmissuhteissa

planeetat ovat tärkeä osa, joka näyttelee merkin kautta jotain roolia. Millaisia rooleja planeetat ilmentävät ihmissuhdeastrologiassa? On hyvä, jos sinulla on jonkinlainen peruskäsitys planeetoiden yleisistä tehtävistä, niin saat tästä osiosta irti paljon enemmän, sillä emme tällä kurssilla paneudu syvemmin planeetoiden yksittäisiin merkityksiin vaan juurikin siihen, mitä ne kertovat esimerkiksi synastriakartalla.

akselit ihmissuhteissa

samalla tavalla kuin planeetoilla, myös jokaisella neljällä akselilla on oma tärkeä merkityksensä astrologisella kartalla. Kaikki akselit ovat myös tärkeitä tutkimuskohteita niin synastriassa kuin vaikkapa kompositiokartalla. Emme jumitu pelkästään laskumerkkiin, mitä sanotaan ihmissuhteiden pisteeksi, vaan pohditaan myös nousumerkkiä, ic-akselia sekä mc-akselia. Myös näistä olisi hyvä tietää perusasioita, koska emme paneudu syvemmin akselien yksittäisiin merkityksiin.

keskipisteet (midpoints)

keskipisteet ovat antoisa tapa tutkia planeettojen merkitystä syvällisemmin. Sitä voi tehdä omalla kartalla, mutta myös synastriassa. Käyn läpi kattavan valikoiman tärkeitä keskipisteitä, jotka lasketaan kartalta helposti joko käsin: valitset kaksi planeettaa minkä keskipisteen haluat tietää ja lasket, mikä merkki ja astelukema on niiden tarkassa keskikohdassa. Lisäksi keskipisteet voi asettaa kartalle astrologisen ohjelman avulla. Keskipiste kertoo, missä eläinradan merkissä kahden planeetan, esim. kuun ja Marsin energiat kohtaavat ja mitä näiden kahden välinen yhteys tarkoittaa sinulle tai jollekin ihmissuhteelle.

2. OSA avautuu käyttöösi helmikuussa 2024

kompositiokartta

kahdesta kartasta luodaan yhteinen ihmissuhdekartta käyttäen keskipisteitä.

davisonkartta

saman tyyppinen, kuin kompositiokartta, mutta tässä käytetään erilaista laskentakaavaa, käyttäen kahden syntymäpäivän ja paikan keskipistettä.

kuunsolmut ihmissuhteissa

kuunsolmut tulee tarkasteluun etenkin karmaattisen näkökulman kautta, mutta tutkitaan myös sitä, miten meille tärkeät ihmiset voivat auttaa meitä kehittämään vielä piilossa olevia puoliamme, lahjojamme tai piirteitämme.

vertex – antivertex -akseli

vertex-akseli on kohtalonomainen laskennallinen piste, joka resonoi erityisen vahvasti silloin, kun kohtaamme meille tärkeitä ihmisiä, tapahtumia tai jopa eläimiä. Nämä kuuluvat oleellisella tavalla meidän sielunpolkuumme.

antiscia

varjot ja heijastukset ikivanhan astrologisen menetelmän avulla. Antiscia ja contra-antiscian tutkiminen synastriassa voi tuoda esiin varjoja ja heijastuksia, mitä ei muilla menetelmillä löydä.

+ valinnaisena ihmissuhdeasteroidit -workshop

RAKENNE:

  • videotallenteet (vähintään 60 min / jakso)
  • tekstimateriaali
  • esimerkkitulkinnat julkkiskartoilla
  • vapaaehtoiset tehtävät
  • yhteinen livezoom molemmissa osissa

Kurssimateriaali on henkilökohtaisessa käytössäsi yhden vuoden ajan Tähtituulen verkkokurssialustalla

HINTA | koko kurssi 289,00 €

OSAT ERIKSEEN | ensimmäinen osa 144,50€ | toinen osa 144,50€

VALINNAINEN | ihmissuhdeasteroidit -workshop (pidetty 24.10.2022) | Tallenne omaksi 88,90€ | vuodeksi 69,90€.  Tämän workshopin aikana käytiin läpi seuraavia asteroideja Juno, Eros, Amor, Psyche, Sappho, Lust, Cupido, Valentine.  Lähestymme näitä ihmissuhteiden, rakkauden, rakastumisen, ihastumisen ja myös mustasukkaisuuden & riitojen näkökulmasta. 

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%